Novemberi parfüm újdonságok

Sziasztok!
Szeretnétek tudni, milyen újdonságok várnak Rátok novemberben a parfümök világában? Olvassatok tovább és megtudjátok!


Dita von Teese, a csábítás királynője új illattal hódít!
Dita von Teese új, csábító illata, az Erotique elkalauzol Téged abba az érzéki és kalandokkal teli világba, ahonnan ő maga is származik. Ditát sokan csak Marilyn Manson egykori párjaként ismerik, pedig nem csak hogy ő az egyik legelismertebb burleszk táncos a világon, ezen felül kiváló üzletasszony, modell, színésznő és jelmeztervező is. Már kiskorától kezdve érdekelte a tánc, eredetileg balerina szeretett volna lenni. 15 évesen egy fehérnemű üzletben kezdett el dolgozni, állítólag ott vette meg első fűzőjét. Egyedi stílusa már ekkor kialakulóban volt. Karrierjét egy helyi sztriptíz klubban kezdte el 19 évesen, de a többi táncosnőtől egyedi stílusa már ekkor megkülönböztette: vintage ruhák, hosszú kesztyűk, tupírozott haj. Dita revütáncosnőként a legismertebb, a sajtó többször is a Burleszk Királynőjeként emlegeti. Most új illatával Te is olyan lehetsz, mint ő maga: ragyogó és titokzatos, magabiztos és csábító. 
Az Erotique kifinomult illata az általa megtestesített nőtípusnak szól: a Femme Totale-nak, vagyis az igazi nőnek.  Dita egyszerre  igazi vamp és ártatlan szépség, provokatív és elérhetetlen. Mindig tudja, mit akar és azt is, hogy hogyan érje el, bevetve egy igazi nő minden fegyverét: stílusát, előkelőségét és eleganciáját. Az illat tele van mágikus csábítással, üvege pedig akár egy csinosabb kiegészítő is lehetne: olyan kifinomult és fényűző, akár egy drága ékszer. A fej-illatában a koriander, paprika és rózsaszirom érvényesül, a szív-illatban pézsma, bolgár rózsa és bőr, az alap-illatban szantálfa és cédrusfa található.
Kapható 20 ml és 40 ml kiszerelésben.

Megérkezett a Gucci Premiere férfi illatpárja, a Gucci Made to Measure

2012-ben került bevezetésre a Gucci ikonikus női illata, a Premiere, melyet a hollywoodi ragyogás ihletett.


 A Gucci kreatív igazgatója, Frida Giannini megalkotta az illat férfi párját, a Made to Measure-t, melyet kifinomult megjelenése tesz tökéletes választássá a férfinak, aki a legjobbat keresi. Ahogy a Premiere hősnője szinte ragyog a vörös szőnyegen a Gucci estélyiben, Premiere illattal körülvéve, éppúgy tündököl párja a testre szabott öltönyében, Gucci Made to Measure illatfelhőben. Minden mozdulata különleges benyomást kelt, illata, öltönye és modora teszi azzá, aki: minden férfi tökéletes példaképe.
 A Made to Measure egy keleties fűszeres illat, melyet arra alkottak, hogy hosszan tartó benyomást keltsen. Az első találkozás az illattal olyan, mint egy kézzel varrott öltöny: ánizs mag, kézzel szedett tunéziai narancsvirág, calabriai bergamot és a legbársonyosabb provanszi levendula alkotják a fej jegyet. A szív jegyben a pikáns borókabogyó és a gazdag szerecsendió kölcsönöz férfias eleganciát az illatnak míg az alapjegy összetevői, a bodorrózsa, pacsuli, bőr és a borostyán kifinomulttá varázsolja. 
Az illat egyediségét az indonéz pacsulinak köszönheti, mely minden Gucci parfüm megkülönböztető jegye – egzotikus, letisztult, ami a luxust testesíti meg.

Termékek:
Eau de Toilette 50ml
Eau de Toilette 90ml
Travel Spray 30ml
Aftershave Lotion 90ml
Tusfürdő 150ml
Aftershave balzsam 75 ml
Dezodor 75 g