Astor újdonságok

Sziasztok!
Ebben a posztban megmutatom nektek az Astor újdonságait:
Bemutatkozik a 
Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirál
és a
Fashion Studio Modern Baroque körömlakk kollekció.

Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirál
A márka történetében ilyen pillekönnyű formula még sosem volt! Ez a lepkeszárnyként rebbenő, tökéletesen ívelt pillák titka! A szempillák hatalmasak és csodálatosan könnyedek.  

A szexi pillák megszületését Heidi Klum, a márka művészeti igazgatója és reklámarca inspirálta. Igazi társasági pillangóként Heidinek különösen fontos, hogy pillái óriásiak és íveltek legyenek, de úgy, hogy közben megőrzik rugalmasságukat. Így mesél az újdonságról: “Az Astor Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirállal olyan dús pillákat festhetek magamnak, amikre mindig is vágytam, ráadásul anélkül, hogy elnehezednének a szálak. Hatalmas szempillák, a pilleszárny könnyedségével. Most aztán rebegtethetem pilláim, ahogyan csak tetszik!”

Zselés hatású formula & speciális pillangókefe
A Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirál zselés hatású formulája pehelykönnyű viaszt és mély, intenzív színű pigmenteket tartalmaz. Ez biztosítja a plüss szerű hatást, a telt, mégis rugalmas pillákat. Az ötletes és rugalmas “butterfly” kefe hullámos formáját pont úgy tervezték meg, hogy tökéletesen illeszkedjen a pillák vonalához. A kefe szálai rugalmasan követik a szempillákat, még a legeldugottabbakat is elérik a szem külső és belső sarkában, így lesz szinte pillangószárny hatású a megjelenés. Bármennyi festéket felvihetünk a pillákra, a könnyed formula garantálja, hogy soha nem fognak elnehezülni.
Heidi így kommentálja az új spirált: “Azt nagyon szeretem, ha feltűnően nagyok és dúsak a pilláim, de azt már nem szeretem, ha kemények és ridegek. Az Astor Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirállal hatalmasra és gyönyörűen íveltre varázsolhatom pilláim, de ugyanakkor szuper rugalmasak is maradnak.”
Heidi hozzáteszi még: “Engem abszolút meggyőzött az Astor Big & Beautiful BFly Butterfly Look spirál rugalmas, hullámvonalas keféje, tökéletesen követi a pillák vonalát, minden szálat szuperül elér. Az igazi pillangó hatás eléréséért külön extra festéket viszek fel a szem külső sarkában megbúvó szálakra. Ettől aztán tényleg szexi lesz a megjelenésem!”

Heidi libben, akár egy pillangó
Heidi Klum csak úgy ragyog az elegáns, légies reklámkampányban. Csodálatosan néz ki hosszú selyem ruhájában, és ahogy pillangót rajzol a szempillasirállal a levegőbe, megtörténik a varázslat, a pillangó hirtelen megelevenedik és tovaszáll. Majd felviszi pilláira a  Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirált, vidáman rebegteti pilláit, így érzékeltetve a hatalmas, gyönyörűen ívelt pillák játszi könnyedségét. Végül Heidi egyenesen a kamerába néz és kijelenti: Ilyen pillákkal nyugodtan flörtölhetünk!

Rebegtesse dús, mégis légiesen könnyed pilláit, amit csak az Astor Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirálnak köszönhet. Élvezze a pillangóhatást!

Heidi további tanácsai
“Szeretem a szemeim játékával kifejezni magam, imádom, ha pilláim óriásiak, mégis pille könnyűek. Ha Önök is ilyen pillákra vágynak, használják az Astor Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirálját. Ez a spirál látszólag megsokszorozza és tökéletesen íveli pilláimat anélkül, hogy azok elnehezülnének – mehet a rebegtetés! “

“Olyan pillákat szeretnék, mint a pillangó szárnyai. Ezért imádom az Astor Big & Beautiful BFly Butterfly Look spirált, mert ennek különleges, hullám formájú keféje tökéletesen követi pilláim ívét. Nagyon egyszerű a használata, az eredmény pedig rengeteg, tökéletesen ívelt pilla, amit aztán kedvemre rebegtethetek!”
A zselés formula, benne leheletnyi viasz, garantálja a mély, erős színt, ugyanakkor puhává, szinte plüss hatásúvá varázsolja a lenyűgözően dús pillákat
A rugalmas, “pillangó” kefe tökéletesen követi a pillák ívét a belső szemzugtól a külső sarkakig, így teszi tökéletessé a pillangó hatást.
Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirál javasolt fogyasztói ára: 2699.-Ft
Bevezetés: 2013 október


Fashion Studio Modern Baroque körömlakk kollekció

A kollekció mély, metálos árnyalatúak. Ezek az árnyalatok teljes mértékben követik a kifutók világának 2013 őszi trendjét, ugyanakkor már a közelgő ünnepekre is utalnak. Nem csak az árnyalatok varázslatosak, hanem a körömlakk maga is sokat ígér, hosszantartó, nem töredező, nem lepattogó festést. 
Nagyon kíváncsi vagyok ;)