JimJams TROPICAL SPA Avokadó & Papaya Arcradír - Trópusi kényeztetés

Sziasztok!
Nem olyan régen olvashattátok, hogy számomra új márkával és termékeivel ismerkedem, mégpedig a JimJams Beauty professzionális termékcsaláddal, és egy kis sorozat keretein belül osztom meg veletek a tapasztalataimat és az észrevételeimet az általam használt termékekről. Az előző posztban már írtam, amit ITT olvashattok, hogy a 3 fázisú bőrápolás szerint mutatom be a terméket:
1. Tisztítás
2. Aktiválás
3. Ápolás
Az 1. tisztítás kategóriánál maradva most az egyik kedvencemről a JimJams TROPICAL SPA Avokadó & Papaya Arcradírról írok:
Kiszerelés:
50 ml-es műanyag flakon.
Méreteit nézve utazóbarát, ami szuper, így a nyaralások alkalmával nem kell lemondanunk róla.


Felpattintós tetővel, ami igazán csajos pink színben pompázik :)


Szeretek bőrradírt használni, mert számomra akkor teljes az arctisztítás és akkor érzem az arcbőrömet teljesen tisztának.

A bőrradír segítségével eltávolíthatóak az elhalt hámsejtek, melyek megakadályozzák a hatóanyagok bőrbe jutását. Éppen ezért érdemes hetente egyszer használni, hogy bőrünket megújítsuk.
A rendszeres bőrradírozás serkenti a vérkeringést és a felszíni hámréteg koptatása serkenti a bőr megújítási folyamatait, az új bőrsejtek képződését, így szebb egyenletesebb bőrfelszínt érhetünk el, amihez tökéletes ez a termék.

Amit ígér:
Mangó és papaya-kivonat gyümölcssavai fellazítják az elöregedett szaruréteget, serkentik az új sejtek képződését, segítve az egészséges bőr kialakulását. A benne levő rizsszemek kíméletes dörzshatása eltávolítják az elhalt hámsejteket. Serkentik a bőr vérellátását.

Használata: 
Hetente 1-2 alkalommal vigye fel a tiszta, nedves arcbőrre a szem és a száj környékének kihagyásával. finoman dörzsölje át vele a bőrt, majd alaposan öblítse le.

Tipp: Az erőteljesebb hatás érdekében a felvitel után várjon pár percet, hogy a savak oldják a hámsejteket és ez után, nedves kézzel kezdje a dörzsölést.
Az arcradírt használhatjuk:
- Normál bőr - hidratálás
- Problémás bőr - pórusösszehúzás
- Idősödő bőr - ránctalanítás, regenerálás

ÖSSZETEVŐK (INCI):
Water / Aqua  ,  Oryza Sativa (Rice) Bran  ,  Diatomaceous Earth  ,  Glycerin h  0 0 ,  Lactic Acid h I kh  ,  Isopropyl Palmitate eo I i  4 1 , Cetearyl Alcohol eo I eu I al  2 1 ,  Glyceryl Stearate eo I eu ,  PEG-100 Stearate ti  0 0 ,  Capryl/ Capramidopropyl Betaine  ,  Propylene Glycol h ,  Urea h  ,  Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract  ,  Propylene Glycol h  ,  Persea Gratissima (Avocado) Oil eo I h  3 0 ,  Steareth-2 ti I eu  2 2,  Steareth-21 ti I eu  ,  Xanthan Gum ti I eu  ,  Betaine h  ,  Salicylic Acid kh I gy  ,  Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract  ,  Sodium Hydroxide ,  Glycolic Acid kh  ,  Alcohol Denat. al  ,  Allantoin gy  0 0 ,  Parfum / Fragrance i  ,  Geraniol i  ,  Citronellol i  ,  Hexyl Cinnamal i  , Potassium Sorbate ta  ,  Polysorbate-80 ti I eu  0 0 ,  Disodium EDTA  ,  D&C Yellow 10  ,  BHT ta  ,  FD&C Blue 1 sz  
Az állaga:
Az általam idáig használt arcradírokkal szemben hígabb. 
Imádom a benne lévő rizs és gyümölcsdarabokat, amik gyengéden távolítják el az elhalt hámsejteket.


A színe zöldessárga.
Az illata fantasztikus. Már csak ezért is imádom használni. Olyan, mintha avokádó és papaya gyümölcssaláta lenne. Legszívesebben megenném :)


Nem túlzok, ha azt mondom, vagyis írom, hogy idáig ilyen jó arcradírt nem használtam.
Szuper ez a termék.
Imádja a zsíros, kombinált arcbőröm.
Én heti 2 alkalommal használom. Nehéz visszafogni magam, hogy csak heti 2x használjam az illata miatt :D

Ahogy én használom:
- Heti 2x
- A benedvesített arcbőrömre felviszek annyit, amennyit vékonyan elkenek a szemem és a szám környékének kihagyásával.
- Ezután hagyom, hogy a savak oldják a hámsejteket, ez pár perc és csak ezután kezdem nedves kézzel, finoman a dörzsölést. (Ilyenkor élvezem az illatát) Nagyon finomak a szemcséi, nem csikar, frissítően masszíroz.
- Végül leöblítem ;)

Használata után extra puha lesz a bőröm. Nagyon sima, friss és tiszta érzés.

Csak ajánlani tudom! 
Kedvencemmé vált!

Ezt a szuper terméket megtaláljátok a JimJams Beauty VIBRASONIC Arctisztító szettben is.

A szett tartalma:
- JimJams Beauty Vibrasonic rezgőfejes körkefés készülék kiegészítőkkel a tisztításhoz, aktiváláshoz az egyenletes bőrfelszínért (finom kefe, durva kefe, szivacsos fej) 6x hatékonyabb bőrtisztítás!
- JimJams Beauty Habzó lemosó gél Aloe verával és panthenollal 85 ml
- JimJams Beauty Tropic SPA arcradír 30 ml



Ajándéknak is tökéletes ;)

Ti használtátok már ezt a terméket?
Szeretitek a JimJams Beauty termékeit?