2015 nyári Catrice limitált kiadások

Sziasztok!
A Catrice világában sosincs unalom, mindig új és új limitált kiadással gondoskodnak róla, hogy vásárlóik megtalálják új kedvenceiket. Most szeretném bemutatni az aktuális és az elkövetkezendő nyári hónapok szuper kis limitált kiadásait.


Jelenleg még a Rock-o-co limitált kiadás található a boltokban, de május 4-től folyamatosan kerül ki a boltokba az új Nude Purism kiadás, mellyel a mindenki által közkedvelt NUDE termékek kerülnek az állványok középpontjába. A limitált kiadás legkiemelkedőbb darabja a „pikkelyes” highlighter, ami nemcsak külsejével, de egyedülálló hatásával is felhívja magára a figyelmet! A Nude Purism limitált kiadás elérhető 2015. májusától a Müller drogériákban.

CATRICE Nude Purism – Nude Quattro Szemhéjpúder
Két Quattro Szemhéjpúder közül válogathatunk, mindegyikben 4-4 színnel: homok, rozé, kávé áll szemben a világos kék, tópszín és pink kombinációval, mindkét paletta egy szép sötét barna színnel egészül ki. Mindkét szemhéjpúder tartalmaz matt, selymes, csillogó hatásokat, melyeket kreatívan kombinálhatsz a sminked elkészítésénél és az árnyékolásnál. A lágy, hosszantartó textúra maximális fedést biztosít, amellett, hogy felvinni is nagyon könnyű. Elérhető két változatban:  C01 Naked Brownand C02 Taupe-less.

Ajánlott fogyasztói ár: 1489,- Ft



CATRICE Nude Purism – Ajakrúzs
Puha és selymes. A négy finoman kialakított nude ajakrúzs karamell, pink, rozé és klasszikus rózsafa színben visszafogott, természetes színt ad az ajkaknak. A krémes textúra fényes befejezéssel párosul. A premium, stílusos matt fekete kiszerelés nagyon elegáns, mérete miatt pedig bárhova magaddal viheted. Elérhető négy árnyalatban: C01 Barely Pink, C02 Silky Rose, C03 Delicate Rosewood és C04 Nearly Nude.
Ajánlott fogyasztói ár: 1489,- Ft



CATRICE Nude Purism – Pure Shimmer Highlighter
Túlzás nélkül a limtiált kiadás leggyönyörább darabja a Pure Shimmer Highlighter. A látványos 3D dombornyomott kivitelezés az ultra-lágy kőpúdert rendkívül egyedivé teszi. A finoman kidolgozott nude, fényvisszaverő pigmentek gyönyörűen kiemelik az arcod és a nyak vonalát. Elérhető egy árnyolatban.
Ajánlott fogyasztói ár: 1489,- Ft




CATRICE Nude Purism – Nude Körömlakk
Kávé, rozé, tóp és világos kék színek érkeznek májusban a Catrice állványokra, melyek tökéletesen passzolnak a tavaszi ruhatrendekhez. A Nude Körömlakkok gyönyörű színt, magas fedést és fényt garantálnak. Elérhető négy árnyalatban: C01 Taupe-less, C02 Barely Pink, C03 Pure Blue, C04 Naked Brown.
Ajánlott fogyasztói ár: 929,- Ft





A CATRICE “Nude Purism” limitált kiadás elérhető 2015. májustól a Müller drogériákban.

 Eközben a Rossmann drogériákba érkezik a Dolls Collection limitált kiadás (május 11-ei héten), mely egy időutazásra invitál minket. Visszautazunk ugyanis a 60-as évekbe, a híres divatikon, Twiggy világába. A limitált kiadást a jellegzetes Twiggy smink inspirálta, így a kiadás termékeivel könnyedén elkészíthető az elragadó baba szemes, vastag tusvonalas, nőies smink.


Eközben a Rossmann drogériákba érkezik a Dolls Collection limitált kiadás (május 11-ei héten), mely egy időutazásra invitál minket. Visszautazunk ugyanis a 60-as évekbe, a híres divatikon, Twiggy világába. A limitált kiadást a jellegzetes Twiggy smink inspirálta, így a kiadás termékeivel könnyedén elkészíthető az elragadó baba szemes, vastag tusvonalas, nőies smink.
CATRICE Doll’s Collection – Szatén Matt Szemhéjpúder
A lágy por szemhéjpúder szatén- matt hatással három limitált színben érkezik és rendkívül intenzív színt ígér: levendula, krém és pasztell zöld árnyalatokban. A rendkívül lágy textúra igazán bársonyos érzést kelt viselőjében, csomagolása pedig igen feltűnő. Elérhető három árnyalatban: C01 Playing in Lavender Heaven, C02 Hide & Green, C03 Be My Porcelain Doll!.
Ajánlott fogyasztói ár: 1259 Ft



CATRICE Doll’s Collection – Matt Szemhéjtus
Extra-vastag tusvonal az igazi elengedhetetlen kelléke a baba szemeknek. A hosszantartó Matt szemhéjtussal gyorsan és könnyedén rajzolhatjuk meg a kívánt tusvonalat a felső szemhéjunkra. Az eredmény pontos, elragadó matt hatás, ami garantáltan nem kenődik el. Elérhető egy árnyalatban: C01 Black.
Ajánlott fogyasztói ár: 989 Ft



CATRICE Doll’s Collection – Glamour Doll Szempillaspirál
A jól ismert Glamour Doll szempillaspirál egy limitált darabja érkezik a Dolls Collection limitált kiadással. A speciális elastromer kefe minden egyes pillát elér és beefed fekete textúrával, extra dús, hosszú és vastag pillákat eredményzve. Extra tipp: az igazi baba szemekért vigyél fel szempillaspirált az alsó és a felső szempillákra egyaránt. Elérhető egy árnyalatban: C01 Black.
Ajánlott fogyasztói ár: 1329 Ft



CATRICE Doll’s Collection – Doll Műszempilla
A Twiggy inspirálta smink elengedhetetlen része a műszempilla. A Doll műszempillákkal egyedi megjelenést érhetünk el, mely garantáltan visszarepít minket a 60-as évekbe. A műszempilla alsó- és felső pillákat is tartalmaz. A csomagolásban műszempilla ragasztó is található.
Ajánlott fogyasztói ár: 1489 Ft


CATRICE Doll’s Collection – Gömb Pirosító

Egyszerűen görgesd végig ezt a gömb alakú pirosítót az orcádon a friss megjelenésért. A krémes textúrát nagyon kényelmes viselni, a matt eredmény pedig garantált. A gyönyörű barack színű árnyalatnak köszönhetően a friss, ragyogó megjelenés könnyen elérhető a pirosító használatával. Elérhető egy árnyalatban: C01 Droll like a Doll.
Ajánlott fogyasztói ár: 1329 Ft


CATRICE Doll’s Collection – Körömlakk
Levendula, barack, pasztell zöld és fehér színű körömlakkok teszik teljessé a tavaszi megjelenést. Egyedülálló színek, egyedülálló fedéssel és fénnyel garantáltan tökéletes kiegészítői az elkészített Twiggy sminknek. Az extravagáns csomagolás még feltünőbbé teszi a lakkokat. Elérhető négy árnyalatban: C01 Droll like a Doll, C02 Playing in Lavender Heaven, C03 Hide & Green and C04 Be My Porcelain Doll.
Ajánlott fogyasztói ár: 879 Ft




CATRICE Doll’s Collection – Körömágy Tetoválás
A Körömágy tetoválást – kicsi és nagy masnik – közvetlenül a körömágyra kell tenni a köröm fölé a stílusos manikűrért. Először is el kell távolítani mindenféle krémet, sminket vagy smink maradványt, felesleges zsír a körömágy azon területéről, ahova a tetoválás kerülni fog. Ezt követően válaszd ki a kívánt méretű tetoválást, vágd ki, majd távolítsd el az átlátszó fóliát róla. Ezután nyomd a tetoválást a kívánt (száraz) bőrfelületre 5 másodpercre, mintával lefele. Végül távolítsd el az átlátszó fóliát – és már kész is vagy! A tetoválás könnyen eltávolítható babaolaj használatával. Elérhető egy változatban: C01 Catch me if you’re Ken.
Ajánlott fogyasztói ár: 759 Ft


A CATRICE “Doll’s Collection” limitált kiadás elérhető 2015 május közepétől a Rossmann drogériákban.





Júliusban pedig két szuper limitált kiadás érkezik a Kaviar Gouche és a Travel De Luxe kiadások „személyében”. A Kaviar Gouche kiadást egy híres, német esküvői ruhamárka ihlette. Ez a kiadás minden olyan terméket tartalmaz, melyre egy mennyasszonynak szüksége lehet az esküvői smink elkészítéséhez. A termékek használatán kívül a termékek csomagolása is rendkívül egyedülálló és díszes. A nyári esküvői időszakra így teljesen ideális a kiadás minden egyes darabja. A kiadás legkiemelkedőbb darabjai a gyönyörű Szem és Arc paletta, illetve az elragadó Gyöngyös Highlighter. A Kaviar Gouche kiadás elérhető júliustól a Rossmann és Müller drogériákban.

CATRICE „Kaviar Gauche” – Gilding Szem- és Arc Paletta
Hat finom, por állagú szemhéjfesték, a légies lila, a nőies rózsaszín, valamint a feltűnő szürke csodás, meleg árnyalataiban, amelyekkel természetes hatású, ámde annál ragyogóbb sminket hozhatsz létre. Legyen akár matt, akár csillogó, a szemhéjpúder könnyedén felvihető és összedolgozható a palettában lévő applikátorral. A fehér szemceruzát a vízvonalon és a belső szemzugodban alkalmazd, ezzel a kis trükkel nagyobbá, nyílttá varázsolhatod a tekinteted. Bár a fehér alapon arany, csipkés-virágos csomagolás már önmagában is elkápráztat, a meseszép doboz tartalmaz még egy világosabb, és egy sötétebb púdert vonásaid hangsúlyozásához. Ajánlott fogyasztói ár: 2659 Ft


CATRICE „Kaviar Gauche” – Blurring Púder Gyöngyök
Megszépít! A ragyogó nude és pasztell árnyalatokban csillogó, gyönyörű púder gyöngyök nemcsak szépek, hanem meg is szépítenek. Alkalmazd egy nagy ecsettel, hogy a bőröd egyenletes, tökéletes megjelenésű legyen. Fényvisszaverő pigmentek biztosítják a ragyogóan hibátlan arcbőrt. Az átlátszó tégely a dekoratív fedéllel igazi gyöngyszem a fésülködő asztalon. Elérhető egy, C01 Sweet Secret árnyalatban. Ajánlott fogyasztói ár: 1489 Ft



CATRICE „Kaviar Gauche” – Szájfény
Igen, akarom! Csillogjanak ajkaid színesen, fényesen a Gentle szájfénnyel, miközben kimondod a boldogító igent. A lágy rózsaszín és barack árnyalatok könnyű, átlátszó textúrával kényeztetnek. A ragyogóan természetes megjelenésért, hogy sugárzóan kecses légy. Elérhető két, C01 Butterfly Kiss és C02 Honey Blossom árnyalatban. Ajánlott fogyasztói ár: 1299 Ft




CATRICE „Kaviar Gauche” – Körömlakk
Ez egy ígéret. Világos rózsaszín, lágy lila, pasztell barack és meleg szürke – a tökéletes fény és tartósság mellett ilyen romantikus és modern színekkel igéznek meg ezek a körömlakkok. A meleg szürke árnyalat ideális kontrasztot nyújt az egyébként rendkívül finom, nőies kollekciónak. A pink és lila körömlakk fényesen csillogó, míg a szürke és a barack matt. Elérhető négy, C01 Butterfly Kiss, C02 Honey Blossom, C03 Love Me tender és C04 Cool Wonder árnyalatban. Ajánlott fogyasztói ár: 1099 Ft



A CATRICE “Kaviar Gauche” limitált kiadás elérhető 2015. júliustól a Rossmann és Müller drogériákban.






 A Kaviar Gouche limitált kiadással egyidőben érkezik a Müller drogériákba a Travel De Luxe kiadás,mely a nyári, utazásokkal teli időszakra készült kiadás. Éppen ezért ez a limitált kiadás tartalmaz egy nagyon praktikus Travel Szettet, benne minden utazáshoz szükséges sminktermékkel. A kiadásban található még egy gyönyörű „köntösben érkező” testpermet és egy szuper trendi neszesszer is. A kiadás elérhető 2015. júliustól a Müller drogériákban.

CATRICE „Travel De Luxe” – Travel Set
Csodálatos miliő. Ez a praktikus utazó szett ideális útitárs. Hét nélkülözhetetlen terméket egyesít a gyönyörű, friss nyári megjelenésért; púdert és pirosítót az arcvonások kihangsúlyozásához, valamint egy matt bronzosítót a napsütötte arcszínért. Két, kajszibarack és halványkék árnyalatú, finoman csillogó szemhéjfesték, egy antracit szemceruza és egy kiemelő ceruza garantálja a sugárzó és kifejező tekintetet. Ajánlott fogyasztói ár: 2659 Ft

CATRICE „Travel De Luxe” – Caring Ajakbalzsam
A nap csókja. Az ápoló Caring Ajakbalzsam tápláló ajakbalzsam, amely kényezteti a különösen érzékeny, száj körüli bőrt, és SPF 20 faktorral óv a káros sugaraktól. Emellett finoman lágy barack árnyalatot kölcsönöz az ajkaknak – a természetes megjelenésért. Ajánlott fogyasztói ár: 1329 Ft

CATRICE „Travel De Luxe” – Frissítő Testpermet
Jó reggelt tenger! A hűsítő Frissítő Testpermet használatával nem számít, milyen meleg van. A frissítő test spray a praktikus, pumpás adagolónak köszönhetően egyenletesen oszlik el a bőrödön, és a trópusi virágok kellemes illatával kényeztet. Ajánlott fogyasztói ár: 1489 Ft

CATRICE „Travel De Luxe” – Körömlakk
Köröm mennyország. Négy finoman csillogó, nyárias színekben pompázó, magas fedésű körömlakk biztosítja körmeid divatos tengerparti megjelenését. A halvány kékes-szürke, a hófehér, és a tengerészkék színek az óceánon csillogó napsugarakra emlékeztetnek, míg a lágy barack árnyalat a nőies gondtalanság friss érzését idézi. Elérhető négy, C01 Isle of White, C02 Grey Country, C03 Apricot Lane és C04 Port Blue árnyalatban. Ajánlott fogyasztói ár: 929 Ft

CATRICE „Travel De Luxe” – Neszeszer
Utazz stílusosan! Sose indulj nyaralni a legfontosabb szépség termékeid nélkül. Ez a stílusos kozmetikai táska ideális arra, hogy mindent egyben tartson az XXL strandtáskádban. A hullámos design a szezon színvilágával összefonódva álmodozásra csábít. Ajánlott fogyasztói ár: 1659 Ft



CATRICE “Travel De Luxe” elérhető 2015. Júliustól a Müller drogériákban.


Nektek melyik termék vagy limitált kiadás dobogtatta meg a szíveteket?