Ragyogást kölcsönző színezett hidratáló SPF 20 | AVON Nutra Effects Radiance

Sziasztok!
Mostanában nem igazán használok alapozókat, inkább áttértem a színezett hidratálókra és a BB krémekre. Ezúttal az Avon Nutra Effects Radiance termékcsalád egyik tagjáról a Ragyogást kölcsönző színezett hidratálójáról írok.
Amit tudni kell a hidratálóról:
A Radiance termékcsalád alapja a papagájvirág-magkivonat. A termékcsalád csökkenti a bőr egyenetlen színtónusát, valamint megújítja a bőr hámrétegeit, így simább, ragyogóbb bőrfelületet varázsol a felszínre. A papagájvirágmag egy gyönyörű, egzotikus növény magja, mely kiválóan alkalmas a bőrtónus korrekciójára, helyreállítja az arcbőr színének ragyogását és természetes fényét.A ragyogást kölcsönző, színezett hidratáló nemcsak eltünteti a bőr tökéletlenségeit, de lágy színt is varázsol rá. Minden korosztály számára ajánlott, elsősorban fáradt, fakó, egyenetlen tónusú bőrre ajánlott.
JELLEMZŐI:
hidratálja és halványan színezi a bőrt, így azonnali segítséget nyújt a bőrhibák elfedésére, miközben ragyogóbbá varázsolja az arcot.
- fáradt, fakó arcbőrre ajánlott, 
- parabén-, ftalát- és színezékmentes, 
- allergológiailag tesztelt, 
- érzékeny bőrre is ajánlott
HASZNÁLATA:
Gyengéden masszírozva vidd fel a krémet a megtisztított arcbőrödre és a nyakadra. Ajánljuk, hogy kend be magad a krémmel mielőtt napra mennél.
--------------------

A krém egy 50 ml-es tubusba kapott helyett. Lepattintható kupakkal.

Ami számomra nagyon pozitív, hogy 20-as fényvédő faktorral rendelkezik.
Az illata kellemes, nem erős.

Kinyomáskor egy fehér krémet kapunk, amiben apró kis barna pigmentek vannak, amik használatkor fejtik ki barnító hatásukat.

Ilyen eldolgozva. Sajnos még egy kicsit várnom kell a használatával, mivel jóval barnább a bőrszínemnél, de nyáron, amikor barnulok egy kicsit, szerintem jó lesz.

És akkor nézzük, hogy milyen használatkor:

Itt látható, hogy a fedése nem elég erős. A pattanásaimat nem tüntette el, de egységes színt kapott a bőröm.
Sajnos a kombinált bőröm fényességén sem javított, így mindenképpen szükséges púdert használom.

Itt már púderrel együtt és szemöldökkel láthatjátok. 

Végül pedig teljes nappali smink. Szempillaspirál, korrektor, szájfény. Látszik, hogy egy kicsit elválik a nyakam színe az arcométól, így várok, ameddig egy kicsit barnulok ;)

Szerintem ez a színezett hidratáló teljesen jól működik.
Főleg annak, aki nálam barnább bőrszínnel rendelkezik és nem problémás a bőre.

Ajánlani tudom azoknak akik alapozó helyett szeretnének nyárra egy arckrémet, ami hidratál, egységesíti a bőrszínt és még 20-as fényvédővel is védi az arcbőrt.

Ha szeretnétek kipróbálni, akkor keressétek fel Avon Tanácsadótokat vagy az Avon online oldaláról INNEN tudjátok megrendelni.