Avon gél hatású körömlakk | Siberia

Sziasztok!
Nem olyan rég beszereztem az Avon Gél hatású körömlakk kollekciónak a 3 új árnyalatát, amiből most a kedvencemet mutatom meg nektek, ami a Siberia nevet kapta.

Az árnyalat neve
Az üvegcse a megszokott Avon lakkok kinézete, amit én szeretek.
10 ml-es kiszerelés.


 Erről a lakkról vagyis a gél hatású körömlakk kollekcióról azt kell tudni, hogy gél formulája van, intenzív fényt ad és 3 az 1-ben, mivel alap-, szín és fedőréteg, így elég önmagában használni.

Teljesen megvagyok vele elégedve.
Imádom a színét, valami csodaszép, amit sajnos a fotók nem adnak vissza, pedig több fényforrásnál is próbáltam fényképezni. A legjobb a vakuval készült képek.
2 rétegben tökéletes a fedése.
Hamar szárad, aminek kifejezetten örülök. Utálok órákig arra várni, hogy megszáradjon a lakk a körmeimen.
Tartós. 1 hetet simán kibír (Általában hétvégén, vasárnap szoktam a körmeimet festeni és még akkor sem látszott kopás rajta) 
Szép fénye van.1.449 forintba kerül, de ha sikerül kifogni egy akciót, akár 899 Ft-ért is megszerezhetjük ;)Egy rövid videó a körömlakkról:

Számomra ez egy tökéletes lakk és téli nagy kedvencem lett!
Imádom amikor megcsillannak a kék és a kékes-lila csillámok :)

Természetesen, ha továbbra is követitek a blogot és a YT csatornámat, akkor fogtok még találkozni a ezzel a meseszép lakkal :)

Tökéletes azok számára, akik nem szeretnének mindennap a körömfestéssel bajlódni.

 Ha megtetszett nektek ez a körömlakk, akkor keressétek fel Avon Tanácsadótokat, vagy rendeljétek meg az Avon online oldaláról INNEN


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése