Madeline Pool a Sally Hansen márka nagykövete!

Sziasztok!
Az imént kaptam a hírt, hogy a szépségipar egyik vezető márkája, a Sally Hansen bejelentette, hogy 2014. február 28-tól kezdve Madeline Poole a márka nagykövete, stílusszakértője és művészeti tanácsadója. Az együttműködés részeként Madeline divat-előrejelző elképzeléseivel segít meghatározni az új generációs modern körömlakkozás művészeti irányát. Továbbá az ő segít megalkotni Sally Hansen exkluzív, Stella McCartney kollekciójának árnyalatait.
Ez a stratégiai szövetség tovább fogja erősíteni a márka pozícióját és a Sally Hansen-t a színek nagyhatalmává teszi. A bejelentést Renato Semerari, a Coty elnök-vezérigazgatója és Johanna Businelli, a Coty alelnöke tette közzé.

Madeline Poole elismert körömfestési szakértő, aki első sorban New York-ban és Los Angeles-ben dolgozik.
Madeline munkái többek között megjelentek a következő lapokban is:  V Magazine, Vogue, Harper’s Bazaar, InStyle, Interview, Teen Vogue, Wonderland.

Madeline Poole, aki egész életében rajongott a Sally Hansen márkáért, ezt nyilatkozta:
 “Annyira boldog vagyok, hogy én is a Sally Hansen team része lehetek! Elmondhatom, hogy Sally Hansen lakkokkal nőttem fel, ezek a lakkok ébresztették fel bennem a körömlakkozás iránti szenvedélyt. A tökéletes minőség és a színek kavalkádja, a körömápolók végtelen sora mindent tartalmaz, ami szépséges lakkozáshoz szükséges, legyen az finoman visszafogott, vagy extrém és harsány.”
 További információkért látogassa meg Sally Hansen weboldalát: www.sallyhansen.com vagy Madeline Poole oldalát: www.mpnails.com.1 megjegyzés:

  1. Great post! Just found your blog and really like it! Would you like to follow each other on GFC, Facebook or bloglovin to stay in touch? Let me know, thanks!

    xx,
    www.mellowyellowblog.com

    VálaszTörlés