Madeline Pool a Sally Hansen márka nagykövete!

Sziasztok!
Az imént kaptam a hírt, hogy a szépségipar egyik vezető márkája, a Sally Hansen bejelentette, hogy 2014. február 28-tól kezdve Madeline Poole a márka nagykövete, stílusszakértője és művészeti tanácsadója. Az együttműködés részeként Madeline divat-előrejelző elképzeléseivel segít meghatározni az új generációs modern körömlakkozás művészeti irányát. Továbbá az ő segít megalkotni Sally Hansen exkluzív, Stella McCartney kollekciójának árnyalatait.
Ez a stratégiai szövetség tovább fogja erősíteni a márka pozícióját és a Sally Hansen-t a színek nagyhatalmává teszi. A bejelentést Renato Semerari, a Coty elnök-vezérigazgatója és Johanna Businelli, a Coty alelnöke tette közzé.

Madeline Poole elismert körömfestési szakértő, aki első sorban New York-ban és Los Angeles-ben dolgozik.
Madeline munkái többek között megjelentek a következő lapokban is:  V Magazine, Vogue, Harper’s Bazaar, InStyle, Interview, Teen Vogue, Wonderland.

Madeline Poole, aki egész életében rajongott a Sally Hansen márkáért, ezt nyilatkozta:
 “Annyira boldog vagyok, hogy én is a Sally Hansen team része lehetek! Elmondhatom, hogy Sally Hansen lakkokkal nőttem fel, ezek a lakkok ébresztették fel bennem a körömlakkozás iránti szenvedélyt. A tökéletes minőség és a színek kavalkádja, a körömápolók végtelen sora mindent tartalmaz, ami szépséges lakkozáshoz szükséges, legyen az finoman visszafogott, vagy extrém és harsány.”
 További információkért látogassa meg Sally Hansen weboldalát: www.sallyhansen.com vagy Madeline Poole oldalát: www.mpnails.com.