Téli újdonságok az Avon-tól - Avon webshop

Sziasztok!
Az Avon karácsonyi újdonságait hoztam el Nektek ma ;)

Love Pulse szett egy Love Pulse izzadásgátló golyós dezodorból (a termék ára 339 forint),
egy hidratáló és csillogó testápolóból (a termék ára 1099 forint) 
és egy Love Pulse parfümből (4050 forint) áll.
A virágos-gyümölcsös szett illata a csillaggyümölcsnek, a rózsának és az érzéki pézsmának köszönhetően intenzív és hosszantartó. A három termék most ünnepi, arany dobozban vásárolható meg.
A linkre kattintva a termék megtekinthető az AVON online-on.

Ördög Nóra kedvenc illata, a Sensuelle már szettben is megvásárolható.
Az illat frissességét a bergamott, a tiarévirág és a kasmírfa adja, melyek végkicsengése lágy és simogatóan kellemes. A szett egy parfümöt és egy testápolót is tartalmaz, melyek értéke 4400 forint. A linkre kattintva a termék megtekinthető azAVON online-on.

Célébre Ice kölni (50 ml) kizárólag karácsonykor kapható termékújdonság, mely a népszerű Célébre kölni új, jégvirágos változata.
A virágos-gyümölcsös illat a bergamott, a rózsa és a fás jegyek összecsengésével tökéletesen passzol téli hangulatunkhoz. A termék ára: 3250 forint. A linkre kattintva a termék megtekinthető az AVON online-on.

AVON WEBSHOPAz AVON új online rendelési felülettel bővült, amely amellett, hogy megőrzi a Tanácsadók szerepét, új vásárlókat hozhat a vállalatnak. A cseh, román, szlovák, lengyel és orosz piacon már bevezetett platform a Tanácsadók és a vásárlók körében is jól szerepelt. A  www.avon.hu linken tudod elérni az AVON Online-t.

„Az online rendelési felület azokat célozza meg, akik korábban a brosúra alapú rendelés miatt nem vagy csak ritkán jutottak Avon termékekhez, illetve szívesebben vásárolnak az internet segítségével” – tudtuk meg a cégtől.
A kiszállítás továbbra is tanácsadón keresztül működik, így a személyes kapcsolat is az új rendszer része marad. A tanácsadók az online felületen saját oldalt alakíthatnak ki, amelyet ismerősi körük szokásaihoz igazítva tölthetnek meg tartalommal – vagy kiemelhetik azokat a termékeket, amelyek várhatóan a legnépszerűbbek lesznek az adott kampányban.