Kate Moss - Rimmel a British Fashion Awards-on

Sziasztok!
A Coty hivatalos sajtóközleményét osztom meg veletek ;)
A Rimmel márka nagykövete, Kate Moss újra a reflektorok kereszttüzébe került, amikor az angol Divathét díjkiosztó gáláján végigvonult a vörös-szőnyegen.
Az Alexander McQueen tervezte káprázatos ruha, és a Rimmel vörös rúzsával kiemelt ajkai egyértelműen őt tették a londoni divat megtestesítőjének. 
2006-ban és 2009-ben őt választották az év modelljének, és most, a divat business-ben eltöltött 25 éves pályafutása alkalmával különleges elismerésben részesült.
A Rimmel London megragadta ezt az alkalmat, hogy köszönetet mondjon Kate-nek ezért az inspiráló 25 évért, amit a divat és a szépség világában töltött.
A közel 12 éves együttműködést, és remélik, még rengeteg ilyen izgalmas alkalom lesz  a következő évek projektjei során is.
Szeretnél Te is ünnepi ragyogást, olyan sminket, mint Kate viselt?
Akkor olvass tovább és lépésről lépésre megtudhatod a tökéletes smink titkát.
A hibátlan smink a jól megválasztott alapozónál kezdődik.
Vidd fel a pihekönnyű,a bőr tónusához igazodó Rimmel Wake me up alapozót az arcodra,
az almácskákat emeld ki a Lasting Finish mono pirosító 080, bronzos árnyalatával.
Kate jellegzetes szemfestéséhez a Rimmel Scandaleyes Waterproof Khol szemceruza 2-es színét válaszd, és ahhoz, hogy elérd a kívánt hatást, kombináld a Scandaleyes Shadow Stick 2-es árnyalatával, így lesz tökéletes a pillák vonalának kiemelése, a kontúr. A ragyogó befejezéshez tegyél fel a szemhéjadra Scandaleyes Shadow Stick 11-es árnyalatot, 
majd dúsan fesd ki a pillákat, bőven használd a Rimmel a Lash Accelerator Endless fekete szempillaspirált.
Azért, hogy megjelenésed olyan tökéletes legyen, mint Kate-é azon az éjszakán, fesd ki a szád a Rimmel Lasting Finish by Kate Moss rúzs ikonikus 1-es árnyalatával.
A vörösszőnyegre illő hibátlan megjelenés elengedhetetlen feltétele, hogy körmeid is szépségesek legyenek. Az Alexander McQueen tervezte ruhaköltemény és a Marc Jacobs szőrmekabát fantasztikus kiegészítője volt a Rimmel Salon Pro by Kate Moss körömlakk 237-es, “Soul Session” árnyalata, válaszd ezt az ünnepi öltözékedhez.