Színezz újra az AVON-nal! Mit jelentenek számodra a színek?

Sziasztok!
Az AVON Magyarország által meghirdetett Instagram versenyre szeretném felhívni a figyelmeteket :)
Nyereményjáték beauty bloggereknek és olvasóiknak
Az AVON szépségipari nagyvállalat nyereményjátékot indít a teljes sminktermék-kollekció megújulásának alkalmából. A nyereményjátékban bármely hazai beauty blogger és olvasója részt vehet, aki rendelkezik az Instagram alkalmazással. A játék során a résztvevőknek minél kreatívabb, egyedibb képeket kell készíteniük az Instagram segítségével, melyet a következő gondolat inspirált:

Mit jelentenek számodra a színek?

Az Instagram fotókat egy, az AVON által meghatározott hashtag-gel kell ellátni, melynek köszönhetően a vállalat számára nyilvántarthatóvá válnak a pályázott fotók. A verseny végén két nyertest választ a szakértő zsűri, akik értékes nyereményekkel lesznek gazdagabbak. Az egyik nyertes a bloggerek közül kerül ki, a másik pedig az olvasók köréből. A szakértő zsűrit az Avon sminkmestere, Mészáros Délia, Ördög Nóri, az AVON márkanagykövete, illetve Lendvai Lilla, stylist alkotják.

A nyereményjáték menete:

  1. Készíts egy fotót az okos telefonodon található Instagram alkalmazás segítségével, melyet a következő gondolat inspirált: Mit jelentenek számodra a színek?
  2. Az Instagram fotót feltétlenül lásd el a következő hashtag-gel. #szinezzavonnal 
    A játékban csak a #szinezzavonnal hashtaggel ellátott fotók vehetnek részt. Ezek a fotók az Avon Magyarország Facebook oldalán lesznek megtekinthetőek.
  3. A verseny lezárása után a szakértő zsűri kiválasztja a két nyertest, egy bloggert és egy olvasót.
  4. A nyertesek mindegyike a következő ajándékokkal lesz gazdagabb:
  • egy 50 000 Ft értékű New Balance vásárlási utalvány
  • egy 50 000 Ft értékű ajándékcsomag az AVON legújabb sminktermékeivel
  1. A nyerteseket az AVON a hivatalos Facebook oldalán hirdeti ki. A két nyertesnek a következő email címen kell jelentkeznie a nyereményéért: avonnyereményjáték@cafepr.hu

A játék időzítése:
2013. szeptember 20.: Játék lezárása
2013. szeptember 27.: Nyertesek kihirdetése

Instagramra fel és ne feledjétek a hashtaget: #szinezzavonnal


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése