Újdonság a Rimmel-től! ScandalEyes Retro Glam szempillaspirál

Sziasztok!

A Rimmel bemutatja a ScandalEyes Retro Glam szempillaspirált. Teljes erőbedobással tért vissza az 1960-as évek sminkje a dús, telt szempillákkal és a tágra nyílt szemű sminkkel. Bambi stílusú szempillák egy kis modern csavarral. Botrányosan kihívóak!

Éld át újra a hatvanas évek eszményét: a kifejezés szabadságát, de ami még fontosabb, a csábítás szabadságát! Minden szál és ív tökéletesen a helyére kerül, a ScandalEyes Retro Glam homokóra formájú keféje hűen követi a szempillák vonalát, a szempillákat felfelé és kifele emeli, hogy feltűnő, tágra nyílt szemeket sminkelhess vele. Egyedülálló formáját úgy tervezték, hogy elérje a legkisebb pillákat is, így biztosítja a lélegzetelállítóan telt, soha nem látott dús szempillákat. De van még tovább is! Felejtsd el az idegesítően összetapadt szálakat, amik lerombolnák a szexi tekinteted szívtipró hatását, ez a festék ugyanis nem ragad, nem csomósodik!  
 Feltűnő, avantgárd és geometrikus csomagolásával a ScandalEyes Retro Glam szempillaspirál tökéletesen illeszkedik a forradalmi hagyományokhoz. Pszichedelikus hatású koncentrikus körök, gömbölyű formák és elegáns fekete-fehér monokróm színek emlékeztetnek a 60-as évek felejthetetlen stílusára.

Az 1960-as évek nőjét a Rimmel márka arca, a felkapott modell,  Georgia May Jagger  kelti életre. A hatvanas évek egyik legnagyobb popikonjának gyermekeként a legjobbtól tanulhatott! A pillanatkép megmutatja hatalmas, tágra nyílt bambi szemeit, mértéktelenül dús, legyezőszerű szempilláit, a Rimmel megkomponálta az évtized címlapfotóját!
Felejtsd el a Kulturális Forradalmat…. Ez a szempillák forradalma! A hatalmas, dús, tökéletesen ívelt és emelt szempillák visszarepítenek az időben. A ScandalEyes Retro Glam szempillaspirállal igazi bambi szemeket varázsolhatsz magadnak, akár a 60-as évek szépségideáljai!
ScandalEyes Retro Glam szempillaspirál
Fess magadnak hatalmas, dús, végtelenül ívelt pillákat, tedd igazán nyitottá tekinteted! Emeld ki pilláid szépséges ívét a különleges homokóra formájú kefével, amely felfelé és kifelé emeli a szempillákat, így azok olyan nagynak és dúsnak tűnnek, hogy szinte történelmet írnak.
Botrányosan trendi, baby!
Javasolt fogyasztói ár: 1999.-Ft
Bevezetés dátuma: 2013 július vége
Ha még tovább akarod fokozni a 60-as évek drámai hatását, válaszd a Rimmel ScandalEyes Thick & Thin szemhéjtust, melynek különleges, filces hegye kétféle képpen használható: tökéletes eszköz a hibátlan vékony, vagy ha úgy akarod, vastag vonal húzására. A festék pillanatok alatt megszárad és olyan megbízható, hogy akár 24 órán keresztül is tartja formáját, nem kopik, nem fakul.
Javasolt fogyasztói ár: 1799.-Ft
Forrás: Coty Hungary Kft.
Mit szóltok hozzá?
Ahogy utána néztem és láttam fotókat, elég ígéretesnek látszik :)
Szerintem ez is lesz olyan jó, mint a Scandaleyes szempillaspirálom, ami nagy kedvencem :)