Astor újdonságok!

Sziasztok!
 Astor újdonságokat mutatok most Nektek :)


Astor Soft Sensation Lipcolor Butter ápoló ajakrúzs


Kényeztesse ajkait! Az Astor bemutatja az új Soft Sensation Lipcolor Butter ápoló ajakrúzst, mely egyesíti a rúzs intenzív színét, a balzsam ápoló hatását és az ajakfény ragyogását. El fog olvadni tőle!


A Soft Sensation Lipcolor Butter ápoló ajakrúzs vaj pigmentekben gazdag összetétele mély intenzitású színt biztosít. A szuperfényes, ragyogó eredmény igazi luxus érzést kelt!   
A 8 gyönyörű trendi színben kapható Soft Sensation Lipcolor Butter ápoló ajakrúzs a választékos stílus kifejező eszköze.  A divatbemutatók legújabb sminkjei által inspirált, a divat előtt egy lépéssel járó paletta természetes nude, erőteljes pink, vörösszőnyegre való vörös és gyönyörű barna színeket tartalmaz. A mindennapi eleganciához választhatja a sötét Loved Up árnyalatot, vagy a mesés fuksziát a Guilty Pleasure-t, esetleg a drámai hatásért a feltűnő karmazsinvörös Cheeky Cherry-t. Bármilyen hangulathoz, öltözethez megtalálja a legjobban illő Soft Sensation Lipcolor Butter árnyalatot!

Árnyalatok:  
NUDE Loved Up 002
Hug Me 008
PINK Delicate Lilac 007
Burnt Rose 009
Guilty Pleasure 012
VÖRÖS Pretty Poppy 005
Cheeky Cherry 015
BARNA Amazon Chic 014Javasolt fogyasztói ár: 2699.-Ft
Bevezetés: 2013 július

ASTOR BIG & BEAUTIFUL LOVELYDOLL szempillaspirál


Az Astor bemutatja a tágranyílt szemek kulcsát, a Big & Beautiful LovelyDoll szempillaspirált. Telt, tökéletesen szétválasztott, legyezőszerűen szétterülő pillák, akár egy játékbabának. Mi a titok nyitja?
  • Egyedülállóan krémes textúra, mely bővelkedik a kollagénben és növényi viaszokban, így napról napra ápolja és erősíti a pillákat
  • A különleges, innovatív LovelyDoll kefe egyenes része dúsítja a szálakat, gömbölyű része megemeli, íveli, formázza a szempillát, így lesz tökéletes a hatalmas szemű játékbaba hatás.A babaszemek titka a tökéletesen szétválasztott, érzékien hosszú szempillákban rejlik. Az Astor Big & Beautiful LovelyDoll spiral segítségével mesésen dús, ellenállhatatlanul szexi, elképesztően hosszú pillákat varázsolhat magának, melyek úgy keretezik szemét, ahogy azt a játékbabákon látni. Hogyan lehetséges ez? A megfejtés kulcsa az új formula és a különleges alakú kefe. Az egyedülállóan krémes formula kollagénben és növényi viaszokban bővelkedik, így napról napra gondoskodik a pillák ápolásáról és erősítéséről. Az innovatív, különleges “LovelyDoll” kefeforma egyenes része szinte felturbózza a pillákat, amiket aztán a kefe gömbölyded része megemel, ível, szinte szoborszerűen megformáz, így tökéletes a lencsibaba hatás! Egyetlen pilla sem marad festetlenül, az okos kefe eléri még a legkisebbet is a szemek sarkában, vagy az alsó pillasorban, garantált a maximális csáberő!

Bevezetés dátuma 2013 július


Javasolt fogyasztói ár. 2699.-Ft


Forrás: Coty Hungary Kft.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése