Astor újdonságok!

Sziasztok!
 Astor újdonságokat mutatok most Nektek :)


Astor Soft Sensation Lipcolor Butter ápoló ajakrúzs


Kényeztesse ajkait! Az Astor bemutatja az új Soft Sensation Lipcolor Butter ápoló ajakrúzst, mely egyesíti a rúzs intenzív színét, a balzsam ápoló hatását és az ajakfény ragyogását. El fog olvadni tőle!


A Soft Sensation Lipcolor Butter ápoló ajakrúzs vaj pigmentekben gazdag összetétele mély intenzitású színt biztosít. A szuperfényes, ragyogó eredmény igazi luxus érzést kelt!   
A 8 gyönyörű trendi színben kapható Soft Sensation Lipcolor Butter ápoló ajakrúzs a választékos stílus kifejező eszköze.  A divatbemutatók legújabb sminkjei által inspirált, a divat előtt egy lépéssel járó paletta természetes nude, erőteljes pink, vörösszőnyegre való vörös és gyönyörű barna színeket tartalmaz. A mindennapi eleganciához választhatja a sötét Loved Up árnyalatot, vagy a mesés fuksziát a Guilty Pleasure-t, esetleg a drámai hatásért a feltűnő karmazsinvörös Cheeky Cherry-t. Bármilyen hangulathoz, öltözethez megtalálja a legjobban illő Soft Sensation Lipcolor Butter árnyalatot!

Árnyalatok:  
NUDE Loved Up 002
Hug Me 008
PINK Delicate Lilac 007
Burnt Rose 009
Guilty Pleasure 012
VÖRÖS Pretty Poppy 005
Cheeky Cherry 015
BARNA Amazon Chic 014



Javasolt fogyasztói ár: 2699.-Ft
Bevezetés: 2013 július

ASTOR BIG & BEAUTIFUL LOVELYDOLL szempillaspirál


Az Astor bemutatja a tágranyílt szemek kulcsát, a Big & Beautiful LovelyDoll szempillaspirált. Telt, tökéletesen szétválasztott, legyezőszerűen szétterülő pillák, akár egy játékbabának. Mi a titok nyitja?
  • Egyedülállóan krémes textúra, mely bővelkedik a kollagénben és növényi viaszokban, így napról napra ápolja és erősíti a pillákat
  • A különleges, innovatív LovelyDoll kefe egyenes része dúsítja a szálakat, gömbölyű része megemeli, íveli, formázza a szempillát, így lesz tökéletes a hatalmas szemű játékbaba hatás.



A babaszemek titka a tökéletesen szétválasztott, érzékien hosszú szempillákban rejlik. Az Astor Big & Beautiful LovelyDoll spiral segítségével mesésen dús, ellenállhatatlanul szexi, elképesztően hosszú pillákat varázsolhat magának, melyek úgy keretezik szemét, ahogy azt a játékbabákon látni. Hogyan lehetséges ez? A megfejtés kulcsa az új formula és a különleges alakú kefe. Az egyedülállóan krémes formula kollagénben és növényi viaszokban bővelkedik, így napról napra gondoskodik a pillák ápolásáról és erősítéséről. Az innovatív, különleges “LovelyDoll” kefeforma egyenes része szinte felturbózza a pillákat, amiket aztán a kefe gömbölyded része megemel, ível, szinte szoborszerűen megformáz, így tökéletes a lencsibaba hatás! Egyetlen pilla sem marad festetlenül, az okos kefe eléri még a legkisebbet is a szemek sarkában, vagy az alsó pillasorban, garantált a maximális csáberő!

Bevezetés dátuma 2013 július


Javasolt fogyasztói ár. 2699.-Ft


Forrás: Coty Hungary Kft.