Tamit sminkeltem :)

Sziasztok!
Már láthattátok, hogy Tamara, a keresztlányom a tavaszi szünetet nálunk töltötte és kb. egy hete megmutattam azt is, hogy Ő hogyan sminkelt ki engem :) Aki esetleg nem látta azt a bejegyzést ITT megnézheti. Most pedig azt mutatom meg, hogy én Őt hogyan sminkeltem ki. Természetesen, mint általában minden kislány, így Ő is imádja a rózsaszínt és Barbie-t, ezért megpróbáltam egy kicsit szolidabb babás sminket készíteni neki :) Ilyen lett:
Többi kép:A képek vakuval készültek, mivel még sajnos a napocska nem igazán akar előbújni, így nem volt elég fény a szobában :( A képeken sokkal intenzívebbek a színek, mit élőben voltak.
Nagyon élvezte a sminkes napunkat és ha szeretnétek még ilyet látni akkor írjátok meg és készítünk még ilyen bejegyzéseket :)

Azon gondolkodtunk még Tamival, hogy mi abban is benne volnánk majd a nyári szünetben, hogy egy közös Kérdezz - Felelek! TAG videót készítsünk :)
Nem tudom, hogy érdekelne-e benneteket? Ha igen, akkor várjuk a kérdéseket egészen nyárig :) Tudom, hogy egy kicsit még messze van, de ha sok kérdés összejön, akkor több videó is készülhet :P


10 megjegyzés:

 1. Tényleg olyan, mint egy kis mini Barbie. :) Szép nagyon!

  VálaszTörlés
 2. Jajj, megzabálom! A videó tök jó ötlet!
  Mindegyikőtökhöz kérdés: mit szerettek legjobban a másikban. 3 dolog:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszike :)
   Az 1. kérdés felírva! Remélem lesz több is :P

   Törlés
 3. a gyerekek nagyon élvezik :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon édes!!:) Igazi kis Barbie :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon pózol :):) Mint egy Barbie baba, olyan lett :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, azt nagyon tud :) Készült pár olyan kép is ahol már kicsit túlzásba vitte a bohóckodást és amikor visszanéztük a képeket azt mondta, hogy inkább azokat ne rakjam fel :D

   Törlés