Óriási parfümkollaboráció a láthatáron | AVON és Kenzo Takada

Sziasztok!
Ahogy a címből is kiderült különleges páros talált egymásra egy izgalmas és eklektikus kollaboráció keretében, melynek eredményeképpen az AVON kínálata egy új, prémium illatpárral bővül. A szépségipari márka és a neves divattervező, Kenzo Takada együttműködésének köszönhetően, 2016 őszén jelenik meg az új illatkollekció, mely az AVON LIFE by Kenzo Takada kapta.
Kenzo Takada 1970-ben, Párizsban alapította meg divatházát, mely mára hatalmas méretűvé nőtte ki magát, így ő lett az első, aki japán létére párizsi székhellyel hozott létre luxusmárkát. A divattervező innovatív stílusa és kultikus parfümjei révén vált igazán híressé, melyek a nyugati és a keleti kultúrák legjavát ötvözik. Az avantgarde ruhakölteményei pedig egyenesen a legnagyobb hírességek egyik kedvenc divattervezőjévé tették. Kenzo Takada minden egyes alkotását a szépség és a pozitivitás jellemzi – egy személyes hitvallás, mely összhangban van az AVON fő értékeivel is.
Az együttműködés első fázisában Kenzo Takada a képzelet végtelen országába kalauzolja az érzékeket vadonatúj illatkollekciójával, melyet az AVON számára alkotott meg.  Az AVON LIFE by Kenzo Takada egy illatpáros, mely az élet szépségei köré épül, egységbe zárva a Kenzo Takada alkotásaiban és személyiségében rejlő rendületlen pozitivitást. A kollekció egy férfi, illetve egy női illatot foglal magában, mely Magyarországon októberben debütál.

„Számtalan prémium illat megalkotása után az AVON-nal való együttműködésben az inspirált, hogy ezáltal még több hölgyhöz juttathatom el a pozitív gondolkodás és a szépség üzenetét világszerte.” mondta Kenzo Takada. „Az AVON csapatával való együttműködés hihetetlen élményt jelentett a számomra. A szenvedélyüknek, életörömüknek és energiájuknak köszönhetően, egy olyan időtlen és egyedi illatvonalat hoztunk létre közösen, mely a természet nagyszerűségét és pompáját, a szépséget és a pozitív energiákat hordozza magában.  A végeredmény pedig teljesen felvillanyozott.”
„Kenzo Takada egy valódi vizionárius és vérbeli profi” – nyilatkozta a közös munkáról Fernando Acosta, az AVON vezérigazgató-helyettese. „Személyesen működött együtt csapatunkkal a kollekció minden egyes apró aspektusának kialakításában, az alap illatjegyek meghatározásától kezdve egészen az üvegcse dizájnjának kialakításáig. Víziója példátlan, az optimizmus és a szépség iránti érzéke pedig teljes mértékben összhangban van az AVON által is képviselt alapvető értékekkel. Hihetetlenül szerencsések vagyunk, hogy létrejöhetett ez az együttműködés, és már most nagyon várjuk a következő közös lépéseket.”
Izgalmasan hangzik :) Alig várom, hogy milyen illat születik meg ;)

Mit szóltok a kollaborációhoz?