Elsősegély a károsodott hajnak - Amway SATINIQUE hajpakolás és balzsam

Sziasztok!
Az utóbbi időben, főleg amióta növesztem a hajamat jobban odafigyelek, hogy megfelelően ápoljam a hajam és a hajvégeimet, ezért is örültem nagyon, hogy kipróbálhattam SATINIQUE Revitalizáló Hajpakolást és a SATINIQUE Regeneráló Éjszakai Kezelést.
Augusztus óta használom a két terméket.
Az én hajam festett és sajnos a hajvégekkel mindig volt-van problémám. Hajlamos a szálkásodásra, töredezésre.


SATINIQUE Revitalizáló Hajpakolás

Minden hajtípusra, különösen a nagy igénybevételnek kitett, károsodott, festett haj legjobb barátja. Hatására a frizura megújul, lágy esésű és könnyen kezelhető lesz.

Összetevők:
A különleges, ENERJUVE hatóanyag együttest tartalmazó pakolás fő összetevői a szőlőmagolaj, a kukui olaj (fiatalító, nyugtató hatásáról ismert) valamint az E-vitamin, melyek együttes erővel veszik fel a harcot a környezet káros hatásival szemben a maximális hidratálásért. A jótékony anyagok mélyen bejutnak a tincsekbe, erősítik, védik, táplálják és rugalmassá varázsolják azokat. Ráadásul a pakolás hatóideje mindössze 3-5 perc, így még egy rohanós napba is beilleszthető ez a kis kényeztetés.

Használat: 
3-5 percig a nedves hajon hagyni, majd alaposan kiöblíteni.

Kiszerelés:
240 ml-es műanyag tégely.
Tetszik ez a kiszerelés, mert így az utolsó cseppig el tudjuk használni a pakolást.


A hajpakolás elég sűrű állagú, amit én kifejezetten kedvelek a pakolásoknál és a balzsamoknál.
Fehér színű, ahogy a képeken is látható.
Az illata fantasztikus, édeskés, de nem tolakodó. Hajmosást követően még 2-3 nap múlva is érzem a hajamon.
Minden hajmosáskor használom, kb. a hajam felétől viszem fel, főleg a hajvégekre.
Könnyen el lehet oszlatni a hajon. Én minimum 5 percig szoktam a hajamon hagyni, de volt már, hogy 10 percig rajta volt.
Miután lemosom, olyan mintha egy plusz réteg lenne a hajszálaimon, ami óvja és megkönnyíti a kifésülést, de nem nehezíti el a hajszálakat.
Nagyon selymes, puha lesz a hajam tőle.



SATINIQUE Regeneráló Éjszakai Kezelés

A súlyosan károsodott, kezelhetetlen hajnak expressz segítséget jelent a SATINIQUE Regeneráló Éjszakai Kezelés, mely javítja a töredezett hajvégeket és kisimítja a kutikulát.

Összetevők:
Az erősítő lipidekből, kreatinból és simító hatású anyagokból álló termék összetevői (gránátalma és szőlőmag kivonat, valamint phytantriol) egyenként erősítik meg a tincseket, és kijavítják a kutikula felületét, valamint a károsodásokat.

Gyorsan felszívódik, nem hagy nyomot a párnán, így igazán kényelmesen alkalmazható, hiszen pihenés közben fejti ki hatását. Ráadásul, már egyetlen alkalom segíthet helyreállítani a töredezett végek akár 100%-át. Hosszan tartó sima és puha érzést biztosít, nem zsírosít, ráadásul festett hajra is biztonságosan alkalmazható.

Használat:
Egy kis mennyiséget kell felvinni a nedves vagy száraz hajra, főleg a hajvégekre. Nem kell kimosni, fent kell hagyni egész éjszakára, hetente 3 alkalommal!

Kiszerelés:
100 ml-es, műanyaga, pumpás.


Ennek a terméknek az állaga is sűrű, de nem annyira, mint a hajpakolásnak, ez inkább vizes bázisú.
Szintén fehér színű.
Az illata is szuper, szintén lehet érezni még pár nap múlva is. Talán ez mintha finomabb lenne, hasonló illat, édeskés, de mégis más.
Hajmosás, hajpakolás után, a törölköző száraz hajam végeire szoktam felvinni kb. 2 pumpányit oszlatok el, csak ezután kezdem el szárítani, formázni, majd hajszárítás után még 1-szer bekenem a hajvégeket ;)
Heti 3 alkalmat javasol, de én csak heti 1-szer, max. 2-szer szoktam használni.
Használata után kevésbé lesz szálkás a hajvégem. 
A képen 1 pumpányi adagot láttok.



Elégedett vagyok mind a 2 termékkel.
Igazi luxus a hajnak.
Mióta használom a két terméket szebb a hajam, kevesebb töredezett hajvéget látok.

Ti ismeritek az Amway termékeit?
Használtátok már valamelyik terméket?