AVON Nutra Effects Hidratáló gélkrém | Hydration

Sziasztok!
Ebben a posztban az Avon egyik újdonságát, a Nutra Effects Hidratáló gélkrémet mutatom meg:
Az arcbőröm elég bonyolult, mivel vegyes, kombinált, de ugyanakkor vízhiányos is. Ezért elég nehezen találok megfelelő arcápoló krémet. Gondolkoztam rajta, hogy nekem melyik lenne a megfelelő ebből a  Nutra Effects termékcsaládból, (Balance vagy a Hydration) végül a Hydration gélkrém mellett döntettem, mert most jelenleg van mattító arckrémem.

Az 50 ml-es gélkrém egy egyszerű, letisztult kinézetű üvegtégelybe van, aminek fehér, csavaros tetején megtalálható az AVON felirat.

Az üveg tetejét levéve egy áttetsző, műanyag védőfedéllel találkozunk, amin szintén megtalálható az AVON felirat és alatta pedig a gélkrém.

A krém igazán különleges, mivel chia magok találhatóak benne.
A chia magok omega-3 és -6 zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagok. Tömegüknél 12-szer több vizet képesek megkötni, így kivonatuk segít a bőr vízháztartását optimális szintre emelni és hosszú ideig tartó hidratáltságot nyújtani.

Jellemzők:
  • a gyorsan beszívódó gél állagú krém egyenletesebbé teszi és frissíti a bőrt, ráadásul saját igényeidhez igazodva lett kifejlesztve, így reggel, vagy este is használhatod.
  • aktív összetevőkkel – chia magkivonattal
  • normál és száraz bőrre ajánlott.
  • parabén-, ftalát- és színezékmentes
  • allergológiailag tesztelt érzékeny bőrre is ajánlott

Használata:
Reggel és vagy este a megtisztított arcbőrre és nyakra kell felvinni.

Összetevők INCI:
Water / Aqua  ,  Glycerin h  0 0 ,  Butylene Glycol h  1 0 ,  PEG-8 h  ,  Dimethicone eo I szil  1 0 ,  Butyrospermum Parkii (Shea) Butter eo  , Carbomer  ,  PEG-20 Methyl Glucose Sesquistearate eu  ,  1,2-Hexanediol ta  ,  Caprylyl Glycol eo I h  ,  Sodium Hydroxide  ,  Disodium EDTA ,  Parfum / Fragrance i  ,  Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer ,  Steardimonium Hydroxypropyl Panthenyl PEG-7 Dimethicone Phosphate Chloride  ,  Isohexadecane eo  ,  Dimethicone Crosspolymer szil  ,  Polysorbate 60 ti I eu  ,  Panthenol v  0 0 ,  Sodium Hyaluronate h  0 0 ,  Tocopheryl Acetate a I v  0 0 ,  Phosphoric Acid  ,  Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract  ,  Salvia Hispanica Seed Extract eo  ,  Maltodextrin  ,  Pouzolzia Pentandra Extract ,  Cereus Grandiflorus (Cactus) Flower Extract  ,  Pelvetia Canaliculata (Channelled Wrack) Extract  

Az összetevőket elnézve egy jó krémről beszélünk, habár nem tudom, hogy miért kellett parfümöt csempészni a termékbe.

Az illata amúgy kellemes, tiszta, egyáltalán nem zavaró.

A krém állaga nagyon könnyű, gyorsan beszívódik, jól lehet rá sminkelni. Tényleg jól hidratál és táplál.

Sajnos nappalra nem jó, mivel nagyon hamar átfényesíti a T-vonalba az arcomat.
Viszont éjszakára szeretem használni, mert akkor nem zavar, ha kifényesedik a bőröm.
Minden este használom és reggelre nagyon puha lesz a bőröm, érződik rajta, hogy a táplált lett.

Megszerettem ezt a krémet :)
Azt hiszem, hogy a Balance gélkrémet is ki kell próbálnom ;)

Száraz bőrre csak ajánlani tudom, mert remekül hidratál.


Ti használjátok ennek a termékcsaládnak valamelyik tagját?

Ha szeretnétek kipróbálni ezt a krémet, akkor keressétek fel Avon Tanácsadótokat, vagy rendeljétek meg az Avon online oldaláról INNEN