Rita Ora Colourfest Kollekció - Rimmel - Sajtóanyag + Bohém körmök

Sziasztok!
A Rimmel London bemutatja új, a híres fesztiválok inspirálta, zenével telt Colourfest kollekciót,  a vagány és ellenállhatatlan szájfény és körömlakk árnyalatokat. A színek mesés sorának sztárja az új Oh My Gloss! szájfény és a 60 Seconds Super Shine körömlakk, melyek eddig soha nem látott ragyogásba és fénybe borítják az ajkakat és körmöket.  Kapd magadra kedvenc polódat, húzd fel szexi kis sortod, vedd elő igazi rockos, szuper-szűrreális, virággyermek stílusod....és tiéd a nyár!
Rita első kollekciója, a Colour Rush hatalmas sikert aratott . Ebben az évben az énekesnő a fesztiválok szabad világából merített ihletet az új kollekciója, a Colourfest pszichedelikus színeinek tervezésekor. Az új, akár 6 órán át is kitartó, ajakápolót tartalmazó Oh My Gloss! szájfények 6 elbűvölő árnyalatban kerülnek a rajongók elé. Irányítsd a figyelmet  körmeidre a megújult formulával rendelkező, 12 szuper fényes, pasztell árnyalatú 60 Seconds Super Shine  körömlakkal. Tedd felejthetetlenné ezt a nyarat a színek és fények kavalkádjával!


Új Oh My Gloss! szájfény
Te jó ég! Énekelj, visíts, tombolj telt, szuperfényes, nedvesen csillogó ajkaiddal! A hosszantartó ragyogást biztosító Oh My Gloss! ajakfény a határokat feszegeti, benne ötvöződik a Rimmel “Gloss lock” technológiája és az argán-olaj, valamint E vitamin jótékony hatása. A különleges formula 6 órára garantálja a mély, fényes színeket és a kellemes érzetet.  Nem ragad, pillekönnyű érzést ad, a bulizós ajkak még soha nem voltak ennyire jó formában!
Legyen nappal vagy éjszaka, a buja pink, mályva, korall, nude és átlátszó színek közül kedvedre válogathatsz. 

Igazi bulizós hangulathoz válaszd a fuksziát, próbáld ki az Ooh La La (#500) árnyalatát. A bogyósgyümölcsökre emlékeztető Snog (#330) igazán csókolnivalóvá teszi ajkaid. Vagy kacérkodj a rágószínű, rózsaszín Glossaholic (#150) árnyalattal. Minden mesés színnel szexisen nedves ajkakat varázsolhatsz magadnak és ez annyira, de annyira ellenállhatatlan!
Ugye imádod, ha szuperül nézel ki? Ez a Rimmellel is pont így van! Az Oh My Gloss! szájfény jópofa, csavaros csomagolást kapott, ami olyan játékos és vidám!

Oh My Gloss! Szájfény -  Ez az “ajakbarát” termék 6 órára biztosítja a színt és a ragyogást:

  • A Rimmel első alkalommal használ argán-olajat a szájfény formulájában
  • A különleges formula 6 órára garantálja a mélytüzű színt, a fényességet, ápolást és kellemes viseletet
  • A formula E vitamint tartalmaz
  • A formulában a Rimmel “Gloss Lock” techológiája biztosítja a hosszantartó, 3 dimenziós fényességet
  • Oh My Gloss!  Nem ragad, pillekönnyű és kellemes viselet
13 nedvesen ragyogó árnyalat, közöttük az alábbi színek: 
Glossaholic #150
Snog #330
Ooh La La #500
Go Gloss or Go Home #530
Non-Stop Glamour #120
Crystal Clear #800
Javasolt fogyasztói ár: 1399.-Ft

Új 60 Seconds Super Shine körömlakk
Meg fogsz őrülni ezekért a fényesen ragyogó színekért! A Rimmel megújította a 60 Sec Super Shine lakkok formuláját, kifejlesztette a 3 az 1-ben színtechnológiát, melynek köszönhetően, a szuper fényes festés rekord idő alatt elkészülhet.

A picike üvegben igazi nagyágyú rejtózik. Elég egyetlen húzás a preciziós ecsettel, és máris megcsodálhatod a hibátlan végeredményt, minden benne van, amire vágysz, alaplakk és ragyogó, fényes fedőlakk, minden egyben! Ez nem semmi! Az ultra-precíz ecsettel mindenkiből manikürös válhat, hiszen olyan könnyű vele a festék tökéletes felvitele. A gyorsított száradást biztosító formulának köszönhetően kevesebb, mint 60 másodperc kell körmeidnek és máris indulhatsz a buliba. A kopásálló, nem lepattogzó lakk fényes színeit akár 10 örömteli fesztiválos napon át is élvezheted.

A 60 Seconds körömlakkok új, 12 trendi színét felvonultató sorát Rita aláírása díszíti. A kifutók világa inspirálta, a nyári trendet meghatározó, az ő dögös stílusát közvetítő kollekció 6 káprázatos pasztell és 6  ragyogó, feltűnő színt tartalmaz, így olyan manikürt készíthetsz, amitől mindenki el fog ájulni. Kezdd a a csini naranccsal Peachella (#408), majd haladj tovább a bogyósgyümölcsös Glaston-Berry (#300) és babarózsaszín árnyalattal Sweet Retreat (#270), egyenesen át a vízzöld Roll in the Grass (#878) színeken. Élvezd a Colourfest kollekció megannyi színét, akár minden körmöd más-más színűre festheted!

A hippi stílusú színek mesés csomagolást kaptak, a rajtuk díszelgő margaréta a virág gyermekek fesztivál hangulatát idézi. Ráadásul Rita büszkén látta el kézjegyével a lakkokat, színes aláírása feltűnik a kupakokon.
Ezt a nyarat az őrült fesztivál színek tombolása jellemzi. Az ajkakon és körmökön szinte robbannak a színek és fények a Rimmel Colourfest kollekció szájfényeivel és lakkjaival.  
Get the London look.  

Rita Ora tevezte színek a 60 Seconds Super Shine körömlakkok sorában
Fesd ki körmeid a szemkápráztató, ultra fényes, fesztivál hangulatú színekkel  villámgyorsan!

  • A Rimmel 3 az 1-ben technológiája egyetlen termékben biztosítja az alaplakkot, a gazdagon pigmentált színt és a fényes fedőlakkot
  • A kopásálló, nem lepattogzó színek akár 10 napig is kitartanak
  • A gyorsan száradó formula kevesebb, mint 60 másodperc alatt biztosítja a tökéletes száradást*
  • A preciziós széles ecset lehetővé teszi a festék hibátlan, professzionális felvitelét már egyetlen rétegben.
*egyetlen rétegben
Színek pasztell árnyalatok feltűnő árnyalatok
Peachella #408 Glaston-Berry #300
Neon Fest #322
Rain Rain Go Away #498 Tangerine Tent #400
Go Wild-er-ness #558 Port-a-loo Blue #880
Roll in the Grass #878

Javasolt fogyasztói ár: 799.-Ft
Bevezetés: 2015 március



Végül pedig teljesen magával ragadott a "fesztiváli" hangulat és ihletet adtak a körömlakk színei, így készítettem egy manikűrt ;)



Igazán bohém lett :)


Mit szóltok ehhez a kollekcióhoz?

Szerintem nagyon csábítóak :)
Nagyon szép színük van ;)