Színdarab ajánló - nyereményjáték - LEZÁRVA

Sziasztok!
Szerettek színházba járni? Ebben a posztban egy színdarabot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani,  egészen pontosan egy igazán különleges monodrámát, majd a bejegyzés végén pedig az előadáshoz kapcsolódóan egy nyereményjáték vár Titeket ;)
Ez a színdarab pedig nem más, mint Jean Cocteau 1930-ban megírt Emberi hang (La Voix humaine) c. drámája, ami Sas Tamás rendező és Fantoly Nikolett színésznő munkájának gyümölcseként került a Spinoza Színház színpadára. 
Az előadás február 8-tól tekinthető meg, egészen április végéig havi két alkalommal.
A februári 2 előadás teltház előtt zajlott le. 
Olvassatok tovább az előadás részleteihez és a nyereményjátékhoz:

 Röviden a darabról:
Ebben a drámában egy különleges telefonbeszélgetésnek lehetünk fültanúi; az utolsó beszélgetés egy férfi és egy szerelmes nő között. A Nő, akinek sem a neve, sem az életkora nem derül ki, telefonon beszélget a férfival, aki az életet jelenti neki. A darab egy szenvedélyes szerelmi viszony teljes ívén vezeti keresztül a közönséget, mégpedig oly módon, hogy a kapcsolat másik fele a darabban sosem hallható.
A váratlan fordulattal tarkított, mindössze 50 perces előadás szokatlan színházi élményt kínál. Amellett, hogy a darab néma szereplője, a férfi mondatait magunk találjuk ki, akaratlanul összehasonlítjuk a főszereplő döntéseit saját párkapcsolatainkkal.

Fantoly Nikolett a főszereplő:
A fiatal, független színésznő 2012-ben végzett a Kazán István Kamaraszínházban Előadóművész, majd Színházi és filmszínész szakon. Főszerepet játszott Szomory Dezső: Bella című darabjában, részt vett a Kazán István Kamaraszínház produkcióiban, 2010-ben színpadra vitte G.B Shaw: Szent Johanna című monodrámáját, valamint többek között szerepet kapott Karinthy Ferenc: Gellérthegyi álmok és William Mastrosimone: Pulóvergyűjtő című darabjaiban is. Ekkor találkozott Sas Tamással, aki a darab megtekintését követően kérte fel mostani főszerepére.
A színművészet mellett elvégezte a Táncművészeti Főiskolát, így táncoktatói és koreográfusi tevékenységet is végez.
"A Sas Tamással való közös munka óriási hatással volt rám. Segített feltárni a bennem rejlő mélységeket és szemérmetlenül vállalni mindazt, ami én és ez a Nő vagyunk a színpadon. Ennek a darabnak köszönhetően színésznővé értem."
"Amikor rájöttem, hogy egyedül vagyok, hogy a fejem nem a válladon nyugszik, a combom nem ér a tiedhez, akkor éreztem, hogy nem bírom tovább, hogy többé nem tudok élni..." (Cocteau: Emberi hang)
A színdarabról és a főszereplőről bővebb információt a www.emberi-hang.hu weboldalon olvashatsz.

És a végére hagytam egy kis meglepést, mert szerettelek volna meglepni Titeket, így a blog 2 éves szülinapja alkalmából (ami február 19-én) és Nőnap közeledtével :)

NYEREMÉNYJÁTÉK

A nyeremény 1 db páros színházjegy Sas Tamás rendezésében bemutatott Emberi hang című színdarab következő előadására, ami  2014. március 11-én (kedd) – 19:00 kezdéssel tekinthető meg. Helyszín: Spinoza Színház 1074, Budapest Dob utca 15.


És hogy mit kell ehhez tenni?

A játékra a mai naptól (2014. március 3-tól) egészen Nőnapig, azaz 2014. március 8-ig jelentkezhettek kizárólag a lejjebb található kis "dobozka" segítségével, aminek nagyon egyszerű a használata.
Lépj be a facebook fiókoddal vagy beléphetsz a neved és az emailcímed megadásával is, és kövesd az instrukciókat.


A játéknak a kötelező feltétele, hogy 
  • lájkold a Fb oldalamat (Adryenn Beauty) és Fantoly Nikolett facebook oldalát,
  • csatlakozz a Facebook-on az Emberi hang 2014. március 11. eseményhez,
  • oszd meg a Facebook oldalon a játékot (hogy minél több emberhez eljusson), 
  • végül pedig add meg az e-mail címedet (amin értesíteni tudlak, ha a szerencse melléd állt) 
a kis dobozon keresztül. 
a Rafflecopter giveaway


Ha teljesítetted a feltételeket, akkor már csak a sorsolást kell várnod :)


A nyertest 2014. március 8-án (szombaton) hirdetem ki és e-mailben értesítem, majd a szerencsésnek 24 órája lesz, hogy jelentkezzen a nyereményért, ellenkező esetben újra sorsolok.


Sok szerencsét Mindenkinek :)!