Ideje odafigyelni a lábápolásra - Hansaplast termékek

Sziasztok!
Mivel lassan beköszönt a jó idő és előkerülnek a nyitott lábbelik (szandálok, papucsok) érdemes odafigyelni a jobban a lábápolásra. Ehhez mutatok most Nektek pár Hansaplast terméket, amikkel segíthetünk orvosolni a láb problémáit.
 Tovább a termékekhez:

Hansaplast SOS Vízhólyagtapasz, 5 db, 1 415 Ft
Gyorsan enyhíti a fájdalmat és biztonságosan elzárja az érintett területet a fertőzésektől és baktériumoktól. A hidrokolloid-technológia segít, hogy a vízhólyagok gyorsabban begyógyuljanak. Extra erős tapadása megbízhatóan a helyén tartja a tapaszt. 
Tipp: Amint érzed, hogy a vízhólyag kezd kialakulni, használj tapaszt a megtisztított, száraz bőrön. A tapaszt csak akkor cseréld ki, ha magától lejön. Nyílt vízhólyagok esetében javasolt a további fertőtlenítés.

Hansaplast INTENSIVE HELP Bőrkeményedés elleni krém, 75 ml, 1 595 Ft
Különösen hatékony összetételének köszönhetően segít simává varázsolni a bőrt. Ez a rendkívül igénybevett és száraz lábhoz kifejlesztett krém 20 százalékos urea tartalmával és Aquaporin technológiájának köszönhetően hatékonyan száll szembe a bőrkeményedéssel, és mélyen hidratálja a bőrt a lábfejeken, a sarokrészen és a talpakon. Emellett a termék nedvességmegkötő hatású is, így hosszú távú hidratáltságot biztosít.
Tipp: Naponta kétszer (reggel és este) körkörös mozdulatokkal vidd fel az érintett területekre, a sarokra és a talpra, amíg teljesen be nem szívódik.
A Hansaplast Intensive Help Bőrkeményedés elleni termékcsalád további tagjai:

Hansaplast INTENSIVE HELP 2in1 Bőrkeményedés elleni bőrradír, 75 ml, 1 350 Ft
A Hansaplast INTENSIVE HELP 2in1 Bőrkeményedés elleni bőrradír nemcsak a többi bőrradírhoz hasonló hámlasztást végez, hanem extra gyengéd ápolást is nyújt. Zuhanyozás közben fellazítja a bőrkeményedéses területeket és puhítja a bőrt. A „2 az 1-ben” hatás két szakaszból áll. A bőrradírozó hatású habkő-részecskék és természetes kősók a hámlasztási fázisban gyengéden eltávolítják az elhalt hámsejteket. Az ápolási fázisban az ureát és mandulaolajat tartalmazó tápláló formula intenzíven ápol, így a láb pillanatok alatt hihetetlenül simává és puhává válik. 
Tipp: Lábaid állapotától függően használd heti 1-3 alkalommal. A zuhany alatt vagy fürdés után, különösen a talpon és a saroknál alkalmazd. Alaposan öblítsd le, és töröld szárazra lábfejeid.

Hansaplast INTENSIVE HELP Bőrkeményedés elleni szérum, 6 ml, 1 910 Ft
Eltünteti a nehezebben kezelhető, súlyos bőrkeményedéseket. Az urea és a tejsav magas koncentrációjának köszönhetően képes megküzdeni még a makacs bőrkeményedésekkel is. A koncentrátum bőrbarát, és cukorbetegek is használhatják. Kényelmes méretének és azonnali hatásának köszönhetően utazás közben is ideális társ. 
Tipp: A szérumot legalább naponta kétszer vidd fel a makacs bőrkeményedésre. A kezelés után habkővel távolíthatod el a felpuhult bőrt. A termék kb. 120 felvitelre elegendő.

Ezek után pedig már jöhet az egész napos vásárlás és az áttáncolt éjszakák ;)