CEW Awards díj a Dr. Organic-nak – fókuszban a kókuszolaj - Sajtóanyag

Sziasztok!
Az imént kaptam ezt a sajtóanyagot, amit most meg is osztok Veletek ;)
Komoly elismerésben részesült a Dr. Organic márka Hidratáló Szépségelixírje a kozmetikai ipar egyik legjelentősebb megmérettetésének tekinthető CEW Awardon.
A natúr kozmetikai márka terméke a „Legjobb új fürdő és testápoló” megtisztelő címet nyerte el.
A termék legfontosabb összetevője a kókuszolaj, melynek kedvező élettani hatásai régről ismertek. Ennek a természetes növényi olajnak komoly gyógyító hatást tulajdonítanak.
A szépségipar számára azonban a legfontosabb előnye, hogy jelentős az antioxidáns tartalma, így segít a bőrt és a hajat megvédeni a káros környezeti hatásoktól és a méreganyagoktól. A kókuszolaj tartalmú termékek kiválóan alkalmasak a bőröregedés elleni harchoz, illetve bármilyen típusú bőr és haj hidratálásához, táplálásához.

A kókuszolajból készült natúrkozmetikumok képesek mélyen és tartósan ápolni, táplálni, mert nem találhatóak meg bennük a vegyi készítmények petróleumbázisai, melyek eltömítik a pólusokat és szinte „megfojtják” a bőrt. A Dr. Organic bio szűz kókuszolaj tartalmú Hidratáló Szépségelixírje egyedi fejlesztésű bioaktív hatóanyag komplexuma gyorsan szívódik fel és a bőr mélyére hatolva, energetizálja, táplálja, megfiatalítja a kezelt területet, míg a bőr hidrolipid védőrétegét helyreállítja. Ezzel ragyogóvá, puhává és fiatalabbá teszi a megfáradt bőrt. 
A márka egyébként egy teljes termékcsaládot fejlesztett ki a kókuszolaj előnyös tulajdonságait kiaknázva, amelyben tusfürdőtől kezdve az arckrémeken és testápoló-készítményeken keresztül egészen a hajápolókig szinte minden megtalálható.
A termékekről bővebben ITT
Nekem nagyon szimpatikusak ezek a termékek :)

Próbáltátok már esetleg valamelyiket?