See By Chloé Eau Fraiche parfüm

Sziasztok!
Ebben a posztban most egy parfümújdonságot mutatok Nektek. Imádom a parfümöket, így gondoltam megosztom veletek ezt a csodát :)

A See By Chloé bemutatja az Eau Fraiche parfümöt, a szirmaikat bontó virágok légiesen könnyed és költői kifejezését az illatok nyelvén.

Függőséget okozó friss, virágos illat :D

Fejillat - Almafa virága
Szívillat - Vízi jázmin és jácint
Alapillat - Vetiver

Michael Almairac parfümőr a vidám, kacér és játékos See By Chloé vonalat most egy modern fricskával, vakmerőséget árasztó jegyekkel fűszerezi. Az illat költői bevezetésében vízijácint üdeségét az ikonikus almavirág és jázmin emeli éteri magaslatokba, míg a kifinomult alapjegyekben vetiver ad elegáns karaktert a kompozícióhoz.


Az Eau Fraiche parfümöt ugyanaz a vidám, sokszögletű, madárkalitka formájú szépséges üveg rejti, mint a See By Chloét , csak a benne áttetsző illatszer most gyengéd, halvány pink árnyalatban tündöklik.

Sugárzóan nőies és légies, a See By Chloé Eau Fraiche parfüm egy párizsi séta elragadtatott könnyedségét idézi fel, kertek, parkok, telis-tele virággal, a See By Chloé lányt csodás illatfelhő burkolja be. Vidám, szertelen, pajkos báj sugárzik belőle, övé a világ.

Termékmegnevezés
Ár

See by Chloé Eau Fraiche edt 30 ml
13700
HUF
See by Chloé Eau Fraiche edt 50 ml
19600
HUF
See by Chloé Eau Fraiche edt 75 ml
24600
HUF


Ami engem magával ragadott azaz üvegcséje :)
Valami csoda ennek a parfümnek a kinézete, kíváncsi lennék az illatára is ;)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése