Hidratálás egyenesen a természetből - Clarins Klub

Sziasztok!
Ebben a posztban a Clarins HydraQuench termékcsaládot mutatom be és a poszt végén pedig pár szót ejtek a Clarins Rajongói Klubról :)

Ahogy a poszt címe is tükrözi, ezek a termékek személyre szabott hidratálást biztosítanak minden bőrtípus számára.
Lássuk először is a termékcsalád tagjait:
HydraQuench Intensive Serum Bi-Phase Intenzív újrahidratálás a legszárazabb bőr számára. A Clarins újítása ez a kétfázisú szérum, amely a bőr összes rétegében kifejtve hatását visszaállítja a bőr természetes hidratálási mechanizmusait. Még a legszárazabb bőrt is képes revitalizálni, visszaadja teltségét, puhaságát és ragyogását, használata kellemes érzetet kelt a bőrön.  A szérum használata után alkalmazott bőrápoló termék hatékonyságát is fokozza. Hihetetlenül könnyű textúra. A pihekönnyű, a bőrön rendkívül kellemes érzetet keltő formulát a bőr kettős hidro és lipid jellege ihlette, így a bőr szinte természetes, saját részeként érzékeli.  Egyszerűen csak rázza fel a palackot és a két fázis tökéletes harmóniát alkotó ötvözete egységes, használatra kész világoskék szérumot alkot.


HydraQuench Gazdagon Hidratáló Krém (Rich Cream) – Nagyon száraz bőrre
 A bőr rendkívül intenzív hidratálása és táplálása.  Hatóanyagokban bővelkedő,  zsírsavakban gazdag sarkvidéki törpemálna olajjal dúsított tápláló textúrájával ez a nagyon száraz bőrre ajánlott krém megnyugtatja a bőrt, megszünteti a bőr kiszáradása következtében fellépő feszülő érzést, és intenzíven hidratálja a bőrt. Különösen ajánlott a téli időszakban.


HydraQuench Krém – Normál és száraz bőrre Hidratált, ragyogó bőr egész nap. Selymes, pihekönnyű textúra, amely tapintásra mesésen lágy, és légiesen könnyűnek érezzük a bőrünkön. A krém rendkívül gyorsan felszívódik, felfrissíti, majd hidratálja a bőrt reggeltől estig.


HydraQuench Krém SPF 15 – Normál és száraz bőrre 
Optimális komfortérzés és hidratálás fényvédő faktorral kiegészítve. Lágy, tele frissességgel, használata egyszerű, a HydraQuench Cream összes előnyös tulajdonságával rendelkezik, továbbá 15-ös fényvédő faktorral.


HydraQuench Krém Zselé – Normál és vegyes bőrre 
Frissítő krém-gél, azonnali „hűsítő” érzéssel. Egy pillanat alatt felszívódik, szinte eggyé válik a bőrrel.  Formuláját gránátalma és alpesi fűz kivonattal gazdagították a pórusok összehúzása és a bőr mattítása érdekében.


HydraQuench Lotion SPF 15 - Normál és vegyes bőrre Frissít, mattít és hidratál, fényvédő faktorral kiegészítve. A friss, élénkítő lotion hidratálja a bőrt, valamint a gránátalma és az alpesi fűz kivonatnak köszönhetően megakadályozza a bőr meleg és kipárolgás hatására bekövetkező kifényesedését.  Továbbá óvja a bőrt a nap káros UV sugárzása ellen.


HydraQuench Krém-Maszk – Kiszáradt bőrre.
Intenzív hidratálás és puhaság száraz bőrre. Mindössze 5-10 percen belül a gazdagon ápoló, krémes, nem száradó maszk még a legdehidratáltabb bőrt is intenzíven átitatja nedvességgel. A bőr felfrissül, megnyugszik és ragyogása visszatér.

Moisture Hidratáló Ajakápoló Balzsam (Replenishing Lip Balm) – Esszenciális rózsaviasszal 
Intenzív ajakápoló megviselt ajkakra. Az Esszenciális rózsaviasszal és shea-vajjal gazdagított intenzív balzsam lágyan olvadó textúrája regenerálja és hidratálja a kicserepesedett ajkakat. Az eredmény finom rózsaszín fénnyel tündöklő puha ajkak.
A termékcsaládod itt is eléritek: http://glamourbeauty.hu/clarinsklub/hydraquench-termekcsalad
Végül pedig néhány szó a Clarins Rajongói Klubról :)
A Clarins márkák kedvelő oldala: http://glamourbeauty.hu/clarinsklub/
Hogyan lehet valaki tagja a klubnak? Néhány egyszerű lépés és rögtön elérhetővé válnak a kedvezmények ;)
A regisztrációs adatlap kitöltésével különböző kedvezményszinteket érhet el:
1. szint: Alapadatok megadásával, 15% kedvezmény a vásárlás végösszegéből.
2. szint: Hírlevél feliratkozás, további 5% kedvezmény jár a vásárlás végösszegéből.
3. szint: 3 ismerős meghívása a klubba,  további 5 % kedvezmény a saját számla végösszegéből.
Tehát összesen 25% kedvezményt kaphat a fogyasztói árból. Ezt a lehetőséget igazán nem érdemes kihagyni… :)
Prémium plusz +
Amennyiben eléri a 100.000 forintos vásárlási értéket, automatikusan Prémium klubtaggá válik, így még további 5% kedvezmény igénybevételére jogosult.