AVON újdonságok

Sziasztok!
Nem olyan régen mutattam meg Nektek pár AVON újdonságot és már itt is vannak az AVON új dekorkozmetikumai a sminkelés szerelmeseinek!  


SuperShock MAX szempillaspirál speciális spirálkeféjének köszönhetően a pillák dúsak és merészen íveltek lesznek. Továbbfejlesztett „szempillaépítő” összetétele  maximális hatást nyújt, de nem nehezíti el a pillákat. A szempillaspirál ára: 2070 forint. A termék már az AVON online-on is elérhető.

 Megújult az Irresistibly Sexy kollekció. Az új termékek között megtalálható az Irresistibly Sexy szempillaspirál, melynek spirálkeféje segít a pillákat íveltté és dússá varázsolni anélkül, hogy azok összetapadjanak. A szempillaspirál ára: 2070 forint. A termék már az AVON online-on is elérhető.
A Irresistibly Sexy rúzsceruza négy új árnyalatát a Valentin nap romantikája ihlette, így a kollekcióban megtalálható  a red vixen, a promiscuous plum, a naturally naked és a sensual pink.  A rúzsceruza ára: 1700 forint. A termék már az AVON online-on is elérhető.


A megújult sminkecsetek hatékonyan segítenek abban, hogy a sminkszereket könnyed mozdulatokkal, professzionálisan vigyük fel arcunkra.
 A kerek ecsetet a púder felviteléhez és a felesleg eltávolításához ajánljuk. Az ecset ára 2500 forint.  A termék már az AVON online-on is elérhető.


A ferde végű ecsetet a pirosító felviteléhez ajánljuk, hiszen kiképzésének köszönhetően az ecsettel könnyedén hangsúlyozhatjuk az arckontúrokat. Az ecset ára: 1700 forint.  A termék már az AVON online-on is elérhető.


A satírozóval ellátott ecset a szemhéjpúder felvitelében nyújt hathatós segítséget. Az ecset ára: 1300 forint.  A termék már az AVON online-on is elérhető.


A kétféle fésűvel ellátott ecset a szemöldökhöz és szempillához is kiválóan használható. Az ecset ára: 1200 forint.  A termék már az AVON online-on is elérhető.

Az alapozó sima és egyenletes felviteléhez az AVON új alapozó ecsetét ajánljuk. Az ecset ára: 1700 forint.  A termék már az AVON online-on is elérhető.

Az Ideal Flawless CC krém az alapozók új generációját képviseli, öt árnyalatából bárki megtalálja a kedvére valót. A kis kiszerelésű termék ára 850 forint. A termék már az AVON online-on is elérhető.

Mit szóltok az újdonságokhoz?