A s.he stylezone őszi sminktrendjei

Sziasztok!
Ma a s.he stylezone őszi sminktrendjeit szeretném megmutatni Nektek, amelyek a pávakék, a rozsdabarna, bordó és az ősz megannyi árnyalataival játszanak.
A dm-ben az új s.he stylezone dekortálcán már megtaláljátok a legújabb termékeket az őszitrendekhez igazítva: Nude-Look, Sugar&Spice, Eye Catchers, Grace&Elegance.

Nude Look
Azoknak, akik a természetes hatású sminket szeretik! A kevesebb több alapon működik a színek használata a nude look-nál. A szemhéjra bézs, barnás, vagy arany szemhéjpúdert vigyünk fel, és egy fekete szempillaspirállal hangsúlyozzuk a pillákat. Intenzív színű rúzsok helyett pedig használjunk aranyló- és rosé árnyalatokat.


Sugar&Spice 
Az igazán trendi csajoknak! Ennél az élénk, harsány színek dominálnak. A trendi cukorka színek mellett (főleg pasztellszínek, rózsaszínes, lazacos, korallos árnyalatok) a pávakék is feltűnik, a kettő ötvözéséből pedig nagyon trendi smink készülhet el. Az élénkebb árnyalatú rúzsok frissességet kölcsönöznek az arcnak, érdemes kipróbálni.Eye Catchers
Azoknak, akik szeretnék felhívni magukra a figyelmet! Itt a klasszikus piros és a vérnarancs árnyalatok dominálnak. Lángoló, piros színek a világos bőrű hölgyeken a legszembetűnőbbek, egyik férfi sem tud így ellenállni nekik.Grace&Elegance 
Alkalmakra, elegáns öltözethez ajánlott! Egyszínű szemhéjpúder, dúsító szempillaspirál a decens megjelenés alapja. A visszafogott szem-sminkhez egy erősebb tónusú rúzst választhatunk, ezzel sugallva az eleganciátNekem a Nude Look a kedvencem :)

Nektek tetszik valamelyik?
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése