A Rimmel London és Rita Ora együttműködik

Sziasztok!
Egy igazán izgalmas és fantasztikus sajtóanyagot osztok meg veletek :)
A Coty 2013. szeptember 12-én bejelentette a 2014-es év egyik legizgalmasabb együttműködését: a Rimmel London egy új jövendőbeli termékkollekciója bevezetéséhez a mai zenevilág legsikeresebb művészét, Rita Orát kérte fel partnerének.


Az énekesnő egyedülálló, sokak által kedvelt, igazi brit stílusa hitelesen képviseli a kozmetikai márka ellenállhatatlan, színpompás, “ezt meg kell szerezned!” termék kollekcióját. Rita Ora figyelemfelkeltő megjelenése és személyisége mágnesként vonzza a média figyelmét, így tökéletes partner a Rimmel London számára, hogy együtt alkossanak meg a 2014-es szezonban egy ütős színekben pompázó rúzs és körömlakk kollekciót.

Ritát veleszületett ösztönös tehetsége vezérli egyéni stílusa kialakításában. Mindenfelől megannyi inspiráció éri, merít a hangokból, az életből, a zenéből, a divatból, a színekből, öröm és játékosság lengi körül. Csodált stílusában felfedezhetőek londoni gyökerei, öntudatos és dinamikus, ezek a tulajdonságok harmonikusan egészülnek ki a kifutók világának legtrendibb jegyeivel.

Rita üstökösként robbant a slágerlisták élére  “Hot Right Now”,

 “RIP” 

és “How We Do (Party)” című számaival.

Első albuma, az “Ora”, megjelenése után azonnal az angol toplista élére került, majd hatalmas nemzetközi sikert aratott. A közönség már türelmetlenül várja 2. albumának megszületését.

A Rimmel London és Rita Ora között létrejött együttműködésről beszélt Johanna Businelli, a Coty Beauty Dekorkozmetikai Részleg senior vice president-je: “Nagyon izgatottan várjuk ezt a közös munkát. Rita annyira friss és fiatal, hatalmas nemzetközi karrier előtt áll, biztosak vagyunk benne, hogy fantasztikus kreativitást és játékosságot visz a márkába.

“Rita ízig-vérig londoni lány, akit zenéjében éppen úgy a londoni utcák inspirálnak, mint ahogy a Rimmelt is termékei megalkotásában.” – állítja Friedemann Schmid, a Rimmel global marketingcsapatának vice president-je. “Ez az új kollekció sikeresen egyesíti magában a londoni utcák vibráló forgatagának hangulatát és Rita elbűvölő stílusát, már alig várjuk, hogy a lenyűgöző eredményt megismerhesse a nagyközönség is.”

“Én már kiskorom óta ismerem a Rimmelt és annyira izgalmas számomra, hogy ilyen neves márkával dolgozhatok együtt. Elmondhatom magamról, hogy “sminkfüggő” vagyok, imádok játszani a színekkel, és amikor meghallottam a lehetőséget, hogy saját kollekciót fejleszthetek ki a Rimmellel, számomra ez volt álmaim beteljesülése!” – mesélte Rita Ora.

További információk a kollekcióról a bevezetés előtt várhatóak.

Mit szóltok az együttműködéshez?
Kedvelitek az énekesnőt?
Kíváncsiak vagytok a kollekcióra?