Itt a nyár :) Elő a napozószerekkel!

Sziasztok!
Ugye nem szoktátok nyáron elfelejteni a napocska káros sugarai ellen védeni a bőrötöket? Éppen ezért ebben a posztban egy pár dm-be kapható napozószer újdonságot mutatok Nektek.
Nézzük akkor a termékeket:


Sundance napozó lotion kókusz illattal FF20

-          FF20 UVA/UVB szűrő
-          Vízálló
-          Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják

Normál, még nem lebarnult bőr védelmére. A nyári kókusz illatú, könnyed textúrájú napozó lotion azonnali védelmet nyújt a napégés ellen. A glicerint, E-vitamint, valamint B5-provitamint tartalmazó formula hosszantartóan hidratálja a bőrt és megvédi a kiszáradástól.


Sundance napozás utáni testápoló fluid kókusz illattal és csillám hatással

-          Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják
A trópusi kókusz illatú, könnyed textúrájú testápoló fluid hűsíti és felfrissíti a bőrt. Gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros nyomot.


Sundance mattító arcfluid FF30

-          Vízálló
-          24 órán keresztül hidratálja a bőrt
A mattító napozó fluid alkalmas arca, nyakra, és dekoltázsra.  A könnyű textúrája az érzékeny bőr igényeinek lett kialakítva. Gyorsan felszívódik. UVA/UVB- védelemnek és az E-vitaminnak köszönhetően azonnal védelmet nyújt.


Sundance ajakápoló balzsam FF30

-          UVA/UVB szűrővel
-          FF 30 – erős védelem
-          kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják

Azonnali védelmet nyújt a Napra különösen érzékeny ajkaknak. A természetes és frissítő borsmenta olaj valamint az ápoló olajok hidratálják az ajkakat.
Nem tartalmaz tartósítószert, ásványi olajokat és viaszt.


Sundance naptej „Schutz & Bräune” FF30

-          FF30 UVA/UVB fényszűrővel
-          Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják

Elősegíti a bőr természetes barnulási folyamatát, önbarnító nélkül.
A Napra különösen érzékeny, még nem lebarnult bőr védelmére. A széles sávú UVA/UVB szűrő és az E-vitamin azonnali védelmet nyújt a napégés ellen, segít megelőzni a napfény okozta bőröregedést, valamint a ráncok képződését. A glicerint, B5-provitamint és speciális növényi kivonatokat tartalmazó ápoló formula hidratálja a bőrt. 


Balea After sun termékcsalád hajra

Nincs is annál hűsítőbb, mint kánikulában a Balaton, a tenger vagy a medence habjaiban elmerülni. A hajunkat ilyenkor éppúgy védeni kell, mint a bőrünket, ugyanis a káros napsugarak, a klóros vagy sós víz a haj szerkezetét károsítja. A haj szárazzá, durvává válik, ezért elkerülhetetlen a napozás közbeni vagy utáni mélyreható hajápolás.

A szilikonmentes Balea Professional napozás utáni 2 in 1 sampon és balzsam hatékonyan véd a káros napsugarak ellen, alaposan megtisztítja a fejbőrt a homok, sós és klóros víz okozta szennyeződésektől. Használatától selymes és fényes lesz a haj.



A hajápoló programból a napozás utáni hajápoló olaj sem hiányozhat. Az UV védelemmel ellátott ápoló olaj ultrakönnyű formulájának köszönhetően nem zsírosítja a hajat. Napozás megkezdése előtt érdemes a száraz hajba, különösen a hajvégekbe masszírozni, de akár hajmosás után a nedves hajra is használható.

Ti használjátok valamelyik terméket?
Milyen napozószert használtok?