VIXI Kozmetikai Kendő és Törölköző

Sziasztok!
Ma egy kis újdonságot hoztam Nektek. 2 db VIXI terméket szeretnék bemutatni :)
Nem tudom, hogy mennyire ismeritek a VIXI termékeit vagy hallottatok-e már róluk.
December elején találtam a Fb oldalukra és mondhatom pont jókor :P Éppen kozmetikai kendő tesztpilótákat kerestek és miután elolvastam, hogy elvileg mire jó a kendő, nagyon felkeltette az érdeklődésemet és jelentkeztem. A szerencse kétszeresen is mellém állt, mivel nemcsak kozmetikai kendő tesztpilótának választottak ki, hanem még egy almazöld törölközőt is nyertem :)

Mielőtt megmutatnám a termékeket előtte egy pár szó a VIXI-ről.

A Vixi termékcsalád magyarországi bevezetése most indul. Célunk eljuttatni minden háztartásba a Vixi tisztítókendőket. Megmutatni a családoknak, hogy vegyszer nélkül is tökéletes tisztaságot érhetünk el a Vixi segítségével. A Vixi, nevét a vikszel, fényesít kifejezésből kapta. A logóban található bambusz a gyors növekedést, az erőt és a sokrétű felhasználási lehetőséget jelképezi. Vixi-s csapatunk, mindent megtesz annak érdekében, hogy környezettudatosságra neveljen, példát mutatva a gyermekeknek is, akiknek ez felnőttként már természetes lesz. A Vixi termékcsalád folyamatosan bővülni fog, terveink között szerepel, törölközők, köntösök, kutya törölköző, Vixi Baby termékek is. Forrás


Mikroszálas törlőkendők 

A mikroszálat az 1970-es években fedezték fel, először a ruhaiparban, sportruházatban használták. A mikroszálból készült kelmék formatartóak, könnyűek, nedvszívó képességük rendkívüli, jól moshatóak, könnyen száradnak, hosszú élettartamúak.
A mikroszálas anyagok takarításban való használata kb. 20 éve kezdődött el.

Nyugat Európában és Amerikában jóval elterjedtebb a használata, mint Magyarországon. 
A Vixi mikroszálas termékcsalád bevezetésével hozzájárulunk ahhoz, hogy itthon is egyre elterjedtebb legyen.
Általánosságban a mikroszálas tisztítókendőkről:
Anyaguk 80% polyester és 20% polyamide
A szakemberek szerint ez a legtökéletesebb arány. A mikroszál rendkívüli nedvszívó képességgel bír, hiszen a súlyának a 7 szeresét szívja fel. A mikroszálból készült termékek gyorsan száradnak, harmadannyi száradási idő elegendő, mint a 100%-os pamut kendőknek.
A takarítás során VEGYSZER NÉLKÜL érhetjük el azt a hatást- vagy még jobbat-mint hagyományos módon. Ezzel a módszerrel, jóval kisebb az ökológiai terhelés. 
Gazdaságos, hosszú élettartamú, ember-és időkímélő. Forrás

És most akkor jöjjenek a termékek, amiket volt szerencsém kipróbálni :D

Kozmetikai kendő almazöld

Kozmetikai kendő almazöld
Mérete 25x25 cm.
Felhasználható: szempillaspirál, szemhéjtus, arcpirosító, púder, rúzs, szájfény, szemceruza, pakolások, bőrradír, testradír maradéktalan eltávolításához.
Nedvesen 2-3 húzással eltávolítható a teljes smink, semmiféle sminklemosó nem szükséges hozzá. Különösen ajánljuk allergiásoknak, mert semmilyen allergiás tünetet nem vált ki. Nagyon puha, így a legérzékenyebb szem körüli részek sem pirosodnak be használatakor. Puhasága miatt használhatjuk még kisbabák és gyermekek arcának, kezének áttörlésére. Fürdésnél, fürdetésnél fürdőkesztyű helyett. 
Fogyasztói ára: 950.- Ft. Forrás

Saját kép
Vélemény: Napi szinten használom december közepe óta. Nem is gondoltam volna, hogy létezik olyan termék, ami pillanatok alatt eltávolítja a legmakacsabb sminket is és csak meleg víz kell hozzá :) Nagyon megvagyok vele elégedve végre nem csípi és irritálja a szememet a sminklemosó. Tényleg nagyon puha, így egy kicsit sem dörzsöli a szememet. Tisztán tartani is könnyű, mivel használat után egy kis tusfürdővel vagy kézmosóval szoktam kiöblíteni. Hamar megszárad. Végre megszabadultam a sminklemosóktól,  amik mindig csípték a szememet és teljesen kivörösödött tőlük. Ilyen problémám már nincsen. A vattaszálak sem akadnak a szempilláimra. Ez a probléma is kipipálva, mivel egyáltalán nem szöszösödik. Imádom használni. Használata roppant egyszerű lásd a videóból: 


Törölköző almazöld 63×130

Törölköző almazöld 63×130
Mérete 63 x 130 cm.
Ez a fürdőlepedő egy teljesen új anyagból készült, azzal a technológiával, ami teljesen megszüntette az úgynevezett "őszibarackhéj érzetet", azaz egyáltalán nem húzza még a legérdesebb kezet sem. Könnyű, puha, kis helyen elfér, nedvszívó képessége hatszorosa a pamut törölközőnek, ugyanolyan jó, mint eddigi törölközőinknek! Gyorsan szárad így elkerülhető, hogy a gombák és baktériumok elszaporodjanak benne. Puhaságát megőrzi, nem keményedik be, mint a hagyományos törölközők. Utazáshoz és sportolóknak különösen ajánljuk! A törölköző segítségével egyszerűen itathatjuk fel a vizet a testünkről. (A mikroszál különleges tulajdonságai miatt nem dörzsölő, hanem felitató mozdulatokra van szükség). Bébi fürdőlepedőként is javasoljuk! Az első használat előtt - a felületkezeléshez használt anyag eltávolítása miatt - feltétlenül ki kell mosni! Sötétzöld színben is kapható! Fogyasztói ára: 6.550.- Ft. Forrás

Saját kép

Vélemény: A törölköző vásárlás számomra mindig gond, mivel nagyon nehezen találok olyan törölközőt, ami rendesen magába szívná a vizet. Most viszont megtaláltam a tökéleteset, aminek nagyon örülök. Csak jókat tudok írni és nem azért, mert ezt kell írni, hanem azért, mert tényleg nagyon jó. Első használat előtt ki kellett mosni, így egyből nekiláttam, amikor megérkezett. Annyira megszívta magát, hogy a vízből alig tudtam kiemelni :) Nagyon meglepődtem. És már alig vártam, hogy kipróbáljam. Nagyon jó vele törölközni, csak magamra terítem és pillanatok alatt beissza a vizet. 1x elég végig törölni magam és már jó is. Teljesen száraz vagyok. Nagyon könnyű és annyira puha. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagy kedvencem lett.

Már több terméket is kinéztem magamnak :)

Ha Nektek is felkeltette az érdeklődéseteket akkor nézzetek be a honlapjukra ott még több termékről olvashattok: VIXI
A Facebook oldalukhoz pedig Ti is csatlakozzatok, így ha szerencsétek lesz ti is nyerhettek terméket vagy jelentkezhettek tesztpilótának: VIXI a vegyszermentes élet


Ti ismeritek a Vixi termékeket? Hallottatok már róluk?
Van Vixi terméketek?
Várom a Ti véleményeteket :)