Napi köröm és könyv


Mivel még a megfázás miatt nem tudtam sminkelni (tüsszögés, orr folyás, orr pirosság, szem könnyezés) és Titeket se akartalak elhanyagolni, így körmöt festettem. A 2 napi fekvésem végeredménye, hogy kiolvastam egy nagyon jó könyvet :)

A köröm festésem nem egy nagy művészet volt, de én szeretem ezt a párosítást és már jó néhányszor festettem így ki a körmeimet :)


A könyv amit olvastam:

Tartalma:
Jordan Hadlock élete látszólag tökéletes: Svájcban él, imádja könyvesbolti munkáját, és egy gazdag gyáros, Helmut Eckherdt pályázik a kezére.
Reeves Grant Jordan házában keres menedéket egy viharos éjjelen. Egy villámcsapás sem perzselhetné meg őket jobban, mint a köztük fellobbanó szenvedély, ám a férfi reggelre nyomtalanul eltűnik. Jordan nem is sejti, hogy még aznap újabb meglepetés várja: bár sohasem mondott igent dúsgazdag barátja házassági ajánlatára, Helmut mégis fényűző fogadáson jelenti be az eljegyzésüket. Jordan legnagyobb döbbenetére az estélyen felbukkan Reeves is, akiről kiderül, hogy neves sajtófotós, és azért érkezett, hogy fotóriportot készítsen Helmutról és menyasszonyáról.
Jordan egy olyan ember oldalán sodródik az oltár felé, akibe nem szerelmes, miközben Reeves, aki soha nem ismert szenvedélyt ébresztett benne, sokszor csak egy karnyújtásnyira van tőle. A nőnek választania kell a két férfi között: az egyik házasságot, a másik pedig szenvedélyt kínál neki... 


Véleményem:
Nekem nagyon tetszett ez a könyv, csak ajánlani tudom annak, aki szereti a szerelmi történetek :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése