Clinique Smart Custom-Repair Serum - Egy szérum, mely érti a bőr múltját és formálja jövőjét

A Clinique, a személyre szabott bőrápolás úttörője 1968-ban dolgozta ki a különböző bőrtípusok eltérő igényein alapuló bőrápoló rendszerét. A világ első, bőrgyógyászok által kifejlesztett kozmetikai márkájaként azt hirdette, hogy a szép bőr nem kiváltság. A legkorszerűbb technológián alapuló, legújabb szérumával a Clinique most minden bőrt a legjobb formájába hoz. Ezt a szérumot egyetlen bőrre fejlesztette ki: az Önére.A bőrnek múltja van. Látható és nem látható károsodásokat egyaránt elszenvedett, és olyan jeleket küld, melyek hatására célzottan lendül akcióba az új Clinique szérum. Az ÚJ Clinique Smart Custom-Repair Serum célzott és látható regenerálással válaszol a bőr folyamatosan változó igényeire. A Clinique kutatói öt év alatt dolgozták ki a rendkívül aktív hatóanyagok és a nyugtató összetevők tökéletes arányát és számtalan tesztelésnek vetették alá a keveréket. Az eredmény olyan hatóanyagok keveréke, melyek egymással tökéletes összhangban teljesítik a szérum ígéreteit, ugyanakkor gyengédek a bőrhöz.


A Clinique Smart Custom-Repair Serum egy 37 nemzetközi szabadalom által védett, forradalmi formula, mely testre szabja a regenerálást. A formula precíziós regeneráló technológiával korrigálja nemcsak a látható, de a láthatatlan bőrkárosodást is. A Clinique Smart Custom-Repair Serum érti a károsodott bőr által küldött jeleket és a megfelelő hatóanyagokat küldi a károsodás látható korrigálására. Azok az összetevői, melyekre egy-egy adott probléma megoldására nincs szükség, várják a sorukat. Ilyen egy valóban intelligens formula.

A Clinique Smart Custom-Repair Serum célzottan regenerálja azt, amit szükséges. Hatékonyságát klinikai tesztek igazolják. A 12 hetes tesztelés látható eredményeket mutatott ki: egyenletesebbé vált a bőrszín, enyhültek a sötét foltok, a fakóság, a ráncok és vonalak, és feszesebbé vált a bőr. A valódi áttörést jelentő intelligens szérum különböző, egymással együttműködő technológiákat alkalmaz a célzott regenerálásért.Így működik:
NYUGTATÓ HATÓANYAGOKKAL OPTIMALIZÁLJA A BŐRT
A krónikusan gyulladt bőrnek nincs elég energiája a károsodások regenerálására, nyugodt állapotában azonban hasznosítani képes a regeneráló hatóanyagokat. A Clinique Smart Custom-Repair Serum nyugtató összetevők keverékével csillapítja a bőrt, és aktív hatóanyagok nagy koncentrációjával a bőr igénye szerint, célzottan, és irritáció nélkül regenerálja a károsodásokat.
o A forró izraeli sivatagban tenyésztett különleges, rendkívül hatékony vörös alga nyugtatja és hűsíti a bőrt, így az fogékonyabbá válik a regeneráló hatóanyagokkal szemben.
Az édesgyökér kivonat és a koffein szintén optimalizálja a sejtműködést és megakadályozza az irritáció fellépését.


CÉLZOTTAN KEZELI AZ EGYENETLEN BŐRSZÍNT, A SÖTÉT FOLTOKAT, ÉS A FAKÓSÁGOT
Kiegyenlíti a bőrszínt:
A Dianelfa Ensifolia, a Morus Nigra és a Scutellaria Baicelensis gyökér, és a szőlő kivonat a meglévő elszíneződéseket enyhítve teszi egyenletesebbé a bőrszínt.
Enyhíti a sötét foltokat:
A C-vitamin C, az Ergothioneine és más antioxidánsok csökkentik a túlzott melanin termelést, míg a szalicilsav a bőrt exfoliálva bontja le a sötét foltokat.
Ragyogóbbá és simábbá teszi a bőrt:
A glükozamin  és a szalicilsav a sejtmegújulást serkentve számolja fel a felszíni fakóságot.

CÉLZOTTAN KEZELI A RÁNCOKAT ÉS FESZESÍTI A BŐRT
Felszámolja a ráncokat, vonalakat:
Az olyan, kollagén termelést serkentő peptidekből álló keverék, mint az Acetyl Hexapeptide-8 és a Palmitoyl 0ligopeptide alulról emeli meg a ráncokat.
A kapszulába zárt regeneráló enzimek, így az ultraszómák,  footoszómák és roxiszómák  felszabadulásuk után egymással együttműködve, láthatóan korrigálják és regenerálják az UV sugarak okozta, ráncok és vonalak kialakulásához vezető károsodást.
A természetes regeneráló folyamatokat aktiválva nátrium RNA láthatóan korrigálja az UV sugarak okozta károsodást.
Feszesíti a bőrt, liftinghatást fejt ki:
Az olyan, kollagén termelést serkentő hatóanyagok, mint a savó fehérje  és a Siegesbeckia Orientalis kivonat elősegítik a bőr támasztó rendszerének újjáépítését, tömörebbé teszik az elvékonyodott, megereszkedett bőrt és visszaadják annak rugalmasságát.

MEGŐRZI A BŐR HIDRATÁLTSÁGÁT ÉS TELTSÉGÉT
A bőr ideális nedvesség-szintjének fenntartásáról Hyaluronsav, árpa kivonat, búzacsíra kivonat és uborka kivonat
· gondoskodik. A bőr így egész nap megőrzi hidratáltságát és tömörségét.

A Clinique Smart Custom-Repair Serum minden bőrtípus számára megfelelő, életkortól és bőrszíntől függetlenül. Pumpáljon két adagot a tenyerébe, és a mikro-keringés serkentéséért ujjaival masszírozza a szérumot a bőrbe. Használja naponta kétszer a 3 lépéses bőrápoló rendszer megfelelő termékei után, majd vigyen fel megfelelő ápoló hidratálót, reggel fényvédőt.

Ajánlott fogyasztói ára: 19000Ft (30ml), 27000Ft (50ml)

Allergiateszttel vizsgált.
100% illatanyagmentes.