Faith in Nature újdonságok + játék

Sziasztok!
Faith in Nature két új kiváló minőségű trópusi illattal bővítette a kínálatát: a friss Ananász-Lime családdal, mely kirobbanó citrus illattal rendelkezik, és a Kókusz termékekkel, melynek lágy illatát a bio kókusz adja.  Mindkét termékcsalád elérhető sampon, kondicionáló, tus-és habfürdő, folyékony kézmosó és szilárd szappan formájában is a MyBeautyTools.hu-n.

A Faith in Nature termékek tartósítószerektől és mesterséges alapanyagoktól mentesek, nem tartalmaznak parabéneket és szintetikus illatanyagokat. Előállításukkor nem használnak műanyagokat; lágy és finom, többszörösen díjnyertes készítmények. A termékek tiszta növényi és aromaterápiás összetevőkből állnak, természetes illóolajoktól illatoznak, bio elemeket tartalmaznak. Ezeket, a környezetbarát készítményeket nem tesztelik állatokon, és a tartósítást kizárólag ökológiailag ellenőrzött anyagokkal végzik.

Ha a termékek felkeltették az érdeklődéseteket és szeretnétek kipróbálni valamelyik termékcsaládot, akkor a MyBeautyTools facebook oldalán találtok erre egy remek lehetőséget, pontosabban egy nyereményjátékot ;) A képre kattintva megtaláljátok a játékot, ahol elolvashatjátok a részletek:

Sok szerencsét Mindenkinek!!!

1 megjegyzés:

  1. Én erről a termék családról még nem is hallottam,nemhogy találkozak vele az üzletben :)
    De ha találkoznék is ezek után már nem sokat gondolkodnék,hogy megvagyem-e! :D

    VálaszTörlés