Maybelline Color Tattoo 24 HR

Sziasztok!
 Az utóbbi időben egyre nagyobb szerepet kapnak, kaptak a géles szemfestékek, ami nem csoda, hogy sokunk tetszését elnyerték, mivel könnyű a felvitelük, pigmentáltak és tartósak. A mai posztban egy régi kedvencemet a Maybelline Color Tattoo 24 HR géles szemfestéket mutatom meg, ami sokak számára nem ismeretlen, ugyanis egy időben a csapból is ezek a krémes szemfestékek folytak :)

Kiszerelés:
4 g
Kör alakú tégely.
Az üveg részénél látható az árnyalat.


A lecsavarható, műanyag tetején, vagyis alján megtalálható a márka, termék és az árnyalat neve, valamit a többi információ a termékről.


Textúra:
A textúráját tekintve én azt hittem, hogy sokkal puhább, habosabb, ellenben elég masszív. Szerencsére ez nem befolyásolja a szemhéjra való felvitelt.


Szépen el lehet dolgozni a szemhéjon.
Ecsettel és kézzel is. Én talán az utóbbit jobban szeretem, mert az ujjbegyem melegétől kicsit megpuhul és így még könnyebb eloszlatni. 


Nekem a 05 Eternal Gold árnyalat van meg, ami egy csodaszép fémes finish-ű arany. 
A kék színű szememet szépen kiemeli. Sok másik színű szemhéjpúderrel lehet kombinálni.



Amikor nem szeretnék túl hangsúlyos arany sminket készíteni, akkor csak nagyon keveset viszek fel a szemhéjamra, amit jól elmaszatolok, így egy enyhe csillogást kapok, ami csak akkor észrevehető, ha rásüt a fény. Viszont az ellenkezője is igaz, hogy erőteljes sminket is készíthetünk vele, mivel építhető a színe.

Itt különböző fényviszonyokban láthatjátok:

Tartósságával is meg vagyok elégedve, kibír egy egész napot a szemhéjamon.
Van amikor más szemhéjpúder alá is ezt használom alapként. Úgy is megállja a helyét :)

Szemezek még pár színnel ;)

Ti próbáltátok már Maybelline Color Tattoo 24 HR krémes szemhéjfesték valamelyik színét?
Melyik a kedvencetek?