Avon újdonságok - sajtóanyag

Sziasztok!
Ti belegondoltatok már, hogy kb. 1 hónap és itt a karácsony? Rettentően gyorsan telnek a hetek, nem győzőm kapkodni a fejem az eltelt napok után és mindig csak azt veszem észre a munkahelyemen, hogy már már megint lapozni kellett az asztali naptárt :) Karácsony közeledtével pedig elkezdődnek a családi összejövetelek, vacsorák, rendezvények. Ki ne szeretne jól kinézni ezeken az eseményeken? Ehhez ad segítséget néhány Avon termék ;)


Egy szép, ünnepi smink elkészítéséhez elengedhetetlen a szép sminkalap. A limitált kiadású, Ideal Flawless kőpúder ünnepi csomagolásban kitűnő választás az ünnepekre, különleges, elegáns csomagolása miatt. Univerzális árnyalata jól eloszlik és mattítja az arcbőrt. Természetes hatást kölcsönöz. A termék ajánlott fogyasztói ára: 2899 Ft. A termék megtalálható az AVON Online-on.
 

Legnépszerűbb dúsító szempillaspirál, a Super Shock Mascara szempillaspirál a kőpúderhez illő külsővel jelentkezik, szintén korlátozott számban, ünnepi csomagolásban kapható. Egyedülálló formulával, dúsító szempillaspirál mikroszálakkal, melyek minden egyes szempillát befednek és dúsítanak, csomósodás nélkül. A termék ajánlott fogyasztói ára: 1999 Ft. A termék megtalálható az AVON Online-on.

A „rosegold”, azaz rózsaarany szín az ékszerek világát már meghódította, úgy tűnik, most a csomagolások következnek! A Luxe limitált kollekció rózsaarany csomagolásban két terméket tartalmaz:
Luxe szempillaspirál már a legelső felvitelkor gyönyörűen dús szempillákat varázsol, hogy vonzónak és szexinek érezhesd magad. Nem maszatolódik és nem csomósodik. Selymes szempillaspirál fekete gyöngy pigmentekkel, mely gyönyörűen dús szempillákat varázsol, hogy vonzónak és szexinek érezhesd magad. Szemgyógyászatilag tesztelt, hipoallergén, az érzékeny szeműeknek, és kontaktlencsét viselőknek is megfelelő. A termék ajánlott fogyasztói ára: 2599 Ft. A termék megtalálható az AVON Online-on.


Luxe szemhéjpúderek (két árnyalatban: Luxurious Nudes, Stone Chic) pigmentekkel bőségesen bevont, öt gyönyörű és pazar színben, melyeket egyetlen kompakt kiszerelésbe csomagoltunk, hogy varázslatos nappali és esti sminkeket készíthess. A Color Glam Complex segítségével ragyogó, üde tekintetet varázsol, bőrgyógyászatilag, klinikailag és allergológiailag tesztelt. A termék ajánlott fogyasztói ára: 2299 Ft. A termék megtalálható az AVON Online-on.
 


Többi Luxe sminkterméked remek kiegészítője lesz a könnyen használható, Luxe többfunkciós bőrtónusjavító toll. A krémes állagú bőrtónusjavító toll, speciális mikrogyöngyei úgy oszlatják el a fényt a bőrön, hogy a sötét karikák, a finom ráncok és a fáradtság nyomai halványabbnak tűnjenek. Mindemellett ragyogóvá varázsolja bőrödet. A termék ajánlott fogyasztói ára: 1939 Ft. A termék megtalálható az AVON Online-on.
 

Minden nőnek szüksége van legalább egy, de inkább több szemfesték palettára, ami befér bármelyik táskába! Az AVON új, 8 az 1-ben szemfestékpalettája, 8, egymáshoz tökéletesen passzoló árnyalatot tartalmaz, hogy bármilyen alkalomra tökéletesen kiemelhesd szemeidet. Hideg és meleg tónusú paletták közül válogathatsz szemszínednek megfelelően. A termék ajánlott fogyasztói ára: 3199 Ft. A termék megtalálható az AVON Online-on.



Nektek melyik termék tetszik?