A kánikula ékszerei - Megérkezett a PANDORA 2014-es nyári és új ESSENCE Zodiac kollekciója

Sziasztok!
Már többször mutattam Nektek itt a blogon a PANDORA csodás ékszereket, így most megosztom Veletek a nyári újdonságokat is ;)
 Hűsítő azúrkék
és pikáns narancssárga
ékszerekkel köszönti az év legforróbb hónapjait a PANDORA.

A trópusi motívumokkal díszített, vidám nyári kollekcióval egy időben a nagy sikerű ESSENCE COLLECTION is új darabokkal gazdagodott. A személyes értékeket szimbolizáló sorozat új Zodiac minikollekciója 12 charmot és egy gyöngysort formáló karkötőt tartalmaz.
 Hawaii egzotikus világa és a napfényben szikrázó tenger ihlette a PANDORA tervezőit a legújabb nyári kollekció megalkotásában. A trópusi gyümölcsök, a vidám flamingók és a vibráló színekben pompázó muránói charmok közül már egy-egy darab is nyári hangulatot varázsol az ékszereknek. A charmok mellett a kollekció két új, élénk színű szövet karkötővel is gazdagítja a PANDORA kínálatát, melyek a legnagyobb melegben is feldobják a nyári szetteket. 



A pezsgő színvilágú ékszerek mellett új betű és szimbólum charmok is megjelennek. 

A különleges jelentést hordózó, apró ékkövekkel kirakott függő ékszerek a modern nő talizmánjai.

A csillagoktól kapott erő
A nyári kollekcióval egy időben a márciusban bemutatott nagy sikerű ESSENCE COLLECTION is új darabokkal egészül ki. A személyes értékeket jelképező 24 charmból és egy karkötőből álló kollekció továbbgondolásakor a tervezők ezúttal az asztrológiából merítettek ihletet.

Belső énünk megértése, az önmagunk felfedezése utáni vágy évezredek óta kapcsolódik az asztrológiához. A 12 selymes fényűre csiszolt sterling az ezüstgömb és a rajta ragyogó szimbólumokat formázó ékkövek az éjszakai égbolton megjelenő csillagképeket szimbolizálják. Az új ESSENCE charmok a személyiségünkben rejlő lehetőségekre emlékeztetnek, melyeknek egy gyöngysort formáló feminim karkötő ad tökéletes alapot.
  
A PANDORA nyári és új ESSENCE kollekciója 2014. május 28-tól kapható a márkaüzletekben és a hivatalos partnereknél.