Bemutatkoznak az AVON újdonságai

Sziasztok!
Ebben a sajtóanyagban az Avon újdonságairól olvashattok.

Az AVON Care kakaóvajas testápoló vaja E-vitaminban gazdag, krémes testápoló. Az E-vitamin antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, vagyis segít semlegesíteni a szervezetben felgyülemlett káros hatású szabadgyököket. A termék ára 840 forint. A termék a linkre kattintva megtekinthető az AVON online-on.

Kakaóvajas kézkrém E-vitaminnal segít, hogy bőrünk a szélsőségesen hideg időjárás viszontagságainak is ellenálljon, és mindig puha és hidratált legyen. A termék ára 490 forint. A termék a linkre kattintva megtekinthető az AVON online-on.


Kakaóvajas, E-vitaminos arckrém állaga könnyű, nem zsíros, így minden bőrtípusra kiválóan alkalmas. Az E-vitamin különösen fontos szerepet játszik a sejtfalak karbantartásában, így kiválóan alkalmas az öregedési folyamatok megfékezésére. A termék ára 620 forint. A termék a linkre kattintva megtekinthető az AVON online-on.


Naturals termékcsalád újdonsága a vörös áfonya és méz kettő az egyben erősítő sampon és balzsam minden hajtípusra. A két természetes összetevő kombinációja segít a hajat dússá, ápolttá és élettel telivé varázsolni. A termék ára 1020 forint. A termék a linkre kattintva megtekinthető az AVON online-on.


Az AVON Naturals sárgarépa és napraforgó energizáló arckrém természetes összetevőinek köszönhetően a bőr tónusosságának javításában segít. A termék ára 840 forint. A termék a linkre kattintva megtekinthető az AVON online-on.


Az AVON már jól ismert habfürdő családjának új tagja a Romantic Rose, mely a rózsa lágy illatával és aromájával bőrünket megnyugtatja, és kellemes kikapcsolódássá varázsolja az otthoni fürdőzést. A termék ára 920 forint. A termék a linkre kattintva megtekinthető az AVON online-on.