Heidi Klum Shine Blue parfüm

Sziasztok!
Egy újdonságot hoztam Nektek a mai napra.
Heidi Klum bemutatja legújabb illatát, a Shine Blue-t, az előző Shine illat friss, pezsdítő változatát, amelynek bevezetése 2013. szeptember.
Üveg:
Szerintem nagyon elegánsra sikeredett akárcsak Heidi parfüm kollekciójának többi darabja.
Nagyon tetszetős az ovális üveg formája, a kristály hullámokat idéző körökkel, amik visszatükrözik a fényt. Az átlátszó üvegen keresztül látható a sápadt, kék színű parfüm.
Igazán luxus kinézetet kölcsönöz az üvegnek a négyszögletes arany kupak, amelynek tetején megtalálható a HK monogramm és a kupak alatt a ‘HEIDI KLUM SHINE BLUE’ felirat is.

Csomagolás:
A parfümöt rejtő kartondoboz tökéletesen illeszkedik az üveg design-hoz. A fényes, kék dobozon éppúgy megtalálhatóak a körök, mint az üvegen. Az arany szegéllyel keretezett részben látható a parfüm és Heidi neve, valamint a visszafogott HK logó.  
Illatjegyek:
Fejillat: bergamott, görögdinnye, gyöngyvirág
Szívillat: rózsa, vizes jegyek, frangipani virág
Alapillat: szantál, cédrus, pézsma
Sajnos egyéni tapasztalataimat nem tudom megosztani veletek az illattal kapcsolatban, mivel sajnos még nem volt szerencsém érezni az illatát a parfümnek, de ami késik nem múlik.
Az illatjegyek alapján egész kellemes, friss illat lehet.


Heidi így mesél új parfümjéről: “A Shine Blue illaton keresztül a tenger, a nap és homokos part nyújtotta örömteli élményeket akartam kifejezni. A Shine Blue meleg érzékiséggel átitatott friss gyümölcsös és vízes jegyei különlegesen felemelő, pezsdítő kompozíciót alkotnak, amiből vitalitás és béke árad . Tiszta öröm a viselete!”

Pár szó Heidi-ről:
Szerintem újdonságot nem tudok írni, mivel szerintem mindenki tudja, hogy kicsoda Heidi Klum :)
 1973. június 1-én született egy német kisvárosban. Német szupermodellműsorvezetőszínésznőénekesnődivattervező, televíziós producer és nem utolsó sorban 4 gyermek édesanyja.

Végül pedig a termékek és áraik:

HEIDI KLUM SHINE BLUE EDT 15 ML 5399 HUF

HEIDI KLUM SHINE BLUE EDT 30 ML 7999 HUF

HEIDI KLUM SHINE BLUE DNS 75 ML 2569 HUF


Ahogy az elején is írtam a bevezetés időpontja: 2013 szeptember

Mit szóltok az új parfümhöz?
Van Heidi Klum parfümötök?