Körömlakk újdonságok (Rimmel, Astor, Miss Sporty)

Sziasztok!
Ezzel a sajtóanyaggal a körömlakk mániásoknak kedvezek, ugyanis most sok-sok gyönyörű körömlakkot mutatok :)
Rimmel Salon Pro with Lycra körömlakk kollekció

A Rimmel bemutatja új, továbbfejlesztett Lycra® tartalmú kollekcióját, a Salon Pro körömlakkokat. Pompás, magas fényű árnyalatok,  zselés lakkokat idéző kinézet. A Salon Pro lakkok egyesítik a továbbfejlesztett Lycra® összetevő és a professzionális körömtermékek legjobb tulajdonságait. Egyszerre funkcionálnak alapozó- és fedőlakként, teltek, mintha zselés lakkok lennének, magas fényűek, színük nem fakul, rugalmasak, és akár 10 napon keresztül is tartósak.

A vidám, ragyogó színektől a visszafogott nude árnyalatokig a Salon Pro kollekció 18 trendi árnyalatot tartalmaz, amiből 9 színt Kate Moss tervezett és nevezett el. A tervezéskor Kate-et London zenei élete inspirálta, ajánlatában mindenki megtalálhatja egyéni stílusának és hangulatának megfelelő árnyalatot.

Rock the London look!

Árnyalatok 18 árnyalat, melyből 9-et Kate Moss jegyez

Javasolt fogyasztói ár: 1179.-Ft

Bevezetés: 2013 április


Astor Perfect Stay Shine körömlakk


Az Astor bemutatja az új Perfect Stay Gel Shine körömlakkot LYCRA®-val, az első olyan körömlakkot, amellyel akár 10 napon át tartó professzionálisnak tűnő manikűrt készíthet.
  • Professzionális kinézet: A körmök hibátlanul fényesek és simák, elképesztően színesek, zselés hatást keltő, szalon-stílusú megjelenésűek
  • Könnyű használat: A lapos és széles Superior Salon Pro Ecsettel a felvitel könnyű és precíz, már egyetlen húzással is.
  • 3 az 1-ben formula: Nincs szükség alap- és fedőlakkra.
  • LYCRA®-ban gazdag formula: Az Astor egyedi, szabadalmaztatott LYCRA®*-ban gazdag formulája hosszantartó viseletet nyújt maximális rugalmassággal és ellenálló képességgel.
  • Csodás gél-fény: különleges, innovatív, u.n. „aktív időkioldó rendszere” akár 10 napon át meggátolja, hogy a lakk veszítsen fényességéből.
Fejezze ki eleganciáját a sikkes francia manikűr árnyalatokkal. Érezze magát csodásan nőiesnek a finom nude színekkel és a romantikus rózsaszín tónusokkal. Szórakozzon az élénk és csábító rózsaszínekkel. Fejezze ki szenvedélyét a gazdag vörösekkel és világos korallokkal. Tudassa magabiztosságát a feltűnő lilákkal. Ha ahhoz van kedve,  váljon stílusikonná a divatos kékekkel és barnás szürkével.
 

Javasolt fogyasztói ár: 1479.-Ft
Bevezetés: 2013 április


Miss Sporty Lasting Color körömlakkok


A szerény nude árnyalattól a titokzatos szürkén át a  harsány pirosakig, mind megtalálható ebben a kollekcióban.
A valóban tartós formula
Ez a szuper összetétel csodálatos végeredményt garantál! A körmeid hihetetlenül erősek és olyan fényesek, mintha zselés lakkot használnál! A fantasztikus színek akár 10 napon át is megőrzik szépségüket, bátran számíthatsz rájuk!
Masszív, széles ecset
A Miss Sporty Lasting Color körömlakkok ecsetje olyan széles, hogy egyetlen húzással befedi az egész körmöt, garantálja a szuper fényes, szinte nedvesen ragyogó, mélységes színeket.

Miss Sporty Lasting Color körömlakk javasolt fogyasztói ára: 529.-Ft
Bevezetés dátuma: 2013. április


Szerintem nagyon szépek!
Nektek melyik tetszik?