Tamit sminkeltem :)

Sziasztok!
Már láthattátok, hogy Tamara, a keresztlányom a tavaszi szünetet nálunk töltötte és kb. egy hete megmutattam azt is, hogy Ő hogyan sminkelt ki engem :) Aki esetleg nem látta azt a bejegyzést ITT megnézheti. Most pedig azt mutatom meg, hogy én Őt hogyan sminkeltem ki. Természetesen, mint általában minden kislány, így Ő is imádja a rózsaszínt és Barbie-t, ezért megpróbáltam egy kicsit szolidabb babás sminket készíteni neki :) Ilyen lett:
Többi kép:







A képek vakuval készültek, mivel még sajnos a napocska nem igazán akar előbújni, így nem volt elég fény a szobában :( A képeken sokkal intenzívebbek a színek, mit élőben voltak.
Nagyon élvezte a sminkes napunkat és ha szeretnétek még ilyet látni akkor írjátok meg és készítünk még ilyen bejegyzéseket :)

Azon gondolkodtunk még Tamival, hogy mi abban is benne volnánk majd a nyári szünetben, hogy egy közös Kérdezz - Felelek! TAG videót készítsünk :)
Nem tudom, hogy érdekelne-e benneteket? Ha igen, akkor várjuk a kérdéseket egészen nyárig :) Tudom, hogy egy kicsit még messze van, de ha sok kérdés összejön, akkor több videó is készülhet :P