NYC Újdonságok

Sziasztok!
Megint kaptam sajtóanyagot! Most a NYC újdonságait mutatom meg Nektek a Big&Bold Curves szempillaspirált és az Expert last ajakrúzsokat.


NYC BIG BOLD CURL SZEMPILLASPIRÁL


Amit ígér:

Eget ostromló hosszúság, botrányos dúsítás és szuper szexi hatás. Ez a szempillaspirál szinte 12-szeresére növeli pilláid mennyiségét és 99%-al megemeli azokat.

ÍVELT, SZEXI ÉS NAGYON COOL
A NYC Big Bold Curl szempillaspirál segítségével kihozhatod a maximumot pilláidból. Minden egyes szempillát tökéletesen bevon a különleges formula, még azokat is, amik létezéséről nem is tudtál. Már egyetlen húzással is többszörösére növelheted pilláid látszólagos mennyiségét. Nincsenek csomók, csak abszolút drámai hatás. A szempilláid tökéletesen íveltek, még a szemzugban is.
A Big Bold Curl göndörítő szempillaspirál nem csak megsokszorozza és dúsítja pilláid, hanem szuperül meg is emeli azokat. Legalább 99%-al íveltebb pillákat érhetsz el vele.

A ZSENIÁLIS KEFE
Ez a már-már túlméretezett vastag kefe a siker kulcsa. Olyan mértékben dúsítja és íveli a szempillákat, amire álmodban sem gondolnál. Nem kell millió réteget felvinned egymásra, éppen csak annyit, amivel eléred a kívánt hatást.

A SZEMPILLASPIRÁL, AMI MINDEN KÖVETELMÉNYNEK MEGFELEL
Akár 16 órán keresztül is megmarad, a festék nem kenődik el és nem pereg le. A terméket bőrgyógyászok és szemészek tesztelték, garantáljuk, hogy nem káros a szemre, sőt, kontaktlencsével is használhatod.

FIGYELEMFELKELTŐ CSOMAGOLÁS
Vastag, fényes tubus, csajos, pink felirat a türkiz alapon.

A NYC Big Bold Curl szempillaspirál javasolt fogyasztói ára: 1219.-Ft



A NYC EXPERT LAST RÚZSOK
IGAZI SZÍNKAVALKÁD!


A NYC Expert Last rúzs most pompás, telt színekkel jelentkezik.

Amit ígér:
Végtelenül telt árnyalatok
Figyelemfelkeltő, irigyelésre méltó színek, melyekkel olyanná változtathatod magad, amilyen mindig is lenni akartál. 
A NYC Expert Last rúzs már egyetlen rétegben is tökéletesen működik.
Luxus minőségű formula.
Különleges formulája gazdag és krémes, színei intenzívek, ápoló anyag tartalma puhává varázsolja az ajkakat, mesés kinézetet biztosít másodpercek alatt. Ez a rúzs akár 6 órán keresztül is tökéletesen tartja színét, szépséged zálogát.
Színválaszték
A NYC Expert Last rúzskollekció 13 csodálatos, telt árnyalatot tartalmaz az igazi klasszikus vöröstől a krémes őszibarackig.



Javasolt fogyasztói ár: 609.-Ft
Bevezetés: 2013. március

Ahogy utána néztem a 2 termékek a google.hu-n eléggé felkeltette az érdeklődésemet mindkettő.
A rúzs színei nagyon tetszenek és a spirált is szívesen kipróbálnám :)
Szerintem az áruk is jó.

Nektek, hogy tetszenek?
Szeretitek a NYC termékeket?
Ti beszerzitek valamelyiket?