Vendégposzt Krisztinától - Fogpor és Fürdőfilter

Sziasztok!
Ma egy vendég bejegyzést hoztam Nektek, amit Krisztina készített a legutóbbi nyereményjátékom nyertese :)
A nyereménye pedig 1 db fogpor és 2 db fürdőfilter volt:


Olvassátok el az Ő véleményét a termékekről!!!


Sziasztok!
Az én nevem Krisztina, és még pár hete én voltam a szerencsés, aki Adrienntől megnyerte a nyereménycsomagot, pontosabban, 2 fürdőfiltert és egy fogport.

Nagyon kíváncsi voltam mind a kétféle termékre, mert még nem próbáltam, és nem is hallottam róluk..:)


Kezdeném a Dentomin Naturális fogporral, amely egy ásványi fogpor, mellett fluormentes. Nagyon sokféle jótékony hatása lehet rendszeres használattal, mint például dohányzástól, vagy kávézástól elsárgult fogak fehérítése, esetlegesen fogkövek kialakulásán is tud segíteni.


Egy fehér kis műanyag dobozkában van a fogpor, az illata enyhén mentolos,  nem igazán intenzív, de ez szerintem nem zavaró. Először a nedves fogkefét kell belemártani a porba, és az első használattal már egy krémes állagú dolgot kapunk, amelyet ugyanúgy lehet használni, mint egy normál fogkrémet. Néhol kicsit érdesnek tűnt, ahol nem érte elég víz, bár ilyet csak az elején tapasztaltam, később már tudtam, hogyan érdemes használni.:) A hatásáról annyit, hogy  fogfehérítésre nagyon jó szerintem, tartós használattal tényleg lehet látni, hogy fehérít.


Az ára 300-400 forint körül mozog az interneten, ahogy láttam, ennyiért szerintem egy próbát mindenképpen megér, még mindennapos használattal is nagyon sokáig elég lesz, mert nem látom, hogy nagyon fogyna! :) Bár bevallom, sokszor valamiért kényelmesebbnek tűnt használni a fogkrémet, mint a fogport, de most megint visszatértem rá,  és ezt használom, ha már a Paradontax nem vált be...


A Thetis Fürdőfiltert szinte azonnal kipróbáltam, reméltem, hogy olyan lesz, mintha elmennék valami gyógyfürdőbe, csak ez helyette egy kis kád..na de mégis:D az illata végül is olyan gyógyvízszerű volt, a színe is, az egyiknek kék színe, a másiknak pedig zöld színe volt. 
(eredetileg anyáéknak adtam az egyiket, de csak ott állt a fürdőszobapolcon, szerintem el is felejtették, így mind a kettő rám maradt:D) szóval én egy teli kádba tettem a fürdőfiltert, ami rögtön elszínezte a vizet, kicsit még habos is lett tőle a víz.  Gyógynövényes, sós, és zeolitos összetevőket tartalmaz, tényleg nyugtató hatása volt, de a legjobb, hogy beleáztattam a hajamat, kb. 5 percig ( nem mostam meg utána samponnal, csak ebbe a vízbe áztattam) és utána nagyon nagyon puha volt tőle a hajam, selymes, és ugyanaddig bírta utána, mintha megmostam volna! :) azóta kezdtem el érdeklődni ténylegesen a csalános és egyéb növények után, mert tényleg nagyon szuper, és nagyon jó hatással van a hajra, és a szervezetre is! 
Az ára egyébként 500 forint körül van,  egy próbát ez is megér, vagy esetleg házilag csinálni ilyen gyógynövény fürdőt, mert tényleg-tényleg nagyon szuper, és köszönöm, hogy kipróbálhattam! :)

Nagyon szépen köszönöm Krisztina, hogy megosztottad velünk a véleményedet a termékekről :)
Nekem nagyon tetszett!!! 

További tudnivalókat és még több terméket a Geoproduct Gyógyító Ásványok Kft. honlapján találtok :D


Nektek mi a véleményetek ezekről a termékekről?
Próbáltátok már valamelyiket, esetleg kipróbálnátok?