Nyári sminkverseny 2. forduló - Szabadon választott téma

Sziasztok!
Elérkezett a 2. forduló is :)
Nagy izgalommal telt el az egész hét. Nagyon örültem neki, hogy továbbjutottam. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy ismét megköszönjem, mert Nélkületek most nem szállhattam volna megint versenybe.
Az e heti téma szabadon választott volt. Nagyon sokat gondolkoztam, hogy mit is kellene megvalósítani, amivel talán van esélyem bejutni a végső fordulóba. Sok támogatást és ötletet kaptam a férjemtől és a keresztlányomtól (Aki szerintem még jobban izgul, mint Én). Nekik is nagyon köszönöm :) Ez a nagy meleg sem volt kedvező számomra, mert muszáj voltam elég későn elkezdeni a sminket, hogy meg is maradjon az arcomon :) Viszont több napon keresztül a meleg miatt csak a víz járt az eszemben, így ezek után már meg is volt az Én témám: a víz. Először a sellő jutott eszembe, de mivel már régebben készítettem egy Mermaid sminket, így most valami mást szerettem volna. Ha van kedvetek itt megtudjátok nézni.
Így gondoltam, hogy akkor készítek valami "tündérfélét". A buborékok ötletét az ásványvizem adta, a hullámokat a tenger :) 
 Remélem elnyeri a tetszéseteket ez a smink :)








Használt termékek.













Ha tetszik a sminkem, akkor nagyon örülnék egy szavazatnak az alábbi linkek valamelyikén :)

Evelin  Aviana Rahl ___ creative make-up and 

Szilvi  Makeyourworldup

A linkekre kattintva megtekinthetitek a többi 4 lány sminkjét is :)

A szavazás menete ugyanúgy zajlik, mint az előző héten:
Annak a lánynak a nevét írod megjegyzésként a fent említett linkek egyikén, akinek a sminkje elnyerte a tetszésedet :)

Szavazni 2012. július 13-án 20:00 óráig tudtok.