Nivea Soft frissítő hidratáló krém

Ez a krém tesztelésre érkezett hozzám, de sajnos az én bőröm valami miatt nem szereti a Nivea krémeket, így ezt a terméket a férjem tesztelte.
Ez a krém egy 50 ml-es műanyag tégelyben kapott helyet. Egyébként többféle kiszerelésben (50ml, 75ml, 100ml, 200ml, 300ml) elérhető.


Miután lecsavartuk a kupakot, a krémet még egy alumínium fólia is védi.

A védőréteg eltávolítása után megpillantjuk a terméket, ami fehér színű.

Bővebben a krémről és amit ígér:
E-vitamint és jojobaolajat tartalmaz. Könnyű formulája gyorsan beszívódik a bőrbe és lágy, puha, hidratált bőrérzetet nyújt. Univerzális, mert a frissítő hidratáló krém arcra, testre, és kézre egyaránt használható mindennap.
Talán ezért is vált be annyira a férjemnek, mert egy termékkel az egész testét képes hidratáltan tartani.

Illat:
Kellemes, Nivea illat.

Összetevők:
Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Myristyl Alcohol, Butylene Glycol, Alcohol Denat, Stearic Acid, Myristyl Myristate, Cera Microcristallina, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Lanolin Alcohol (Eucerit®), Polyglyceryl-2 Caprate, Dimethicone, Sodium Carbomer, Phenoxyethanol, Linalool, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Parfum


Nagyon könnyű állagú, inkább vizes krém, ami hamar beszívódik.

És akkor lássuk a férjem véleményét:
Nagyon megszerette, mert mikor utazik, akkor elég ezt az egy krémet vinnie magával.
A száraz arcbőre nagyon szereti. Azonnal megszűnik a kiszáradt, a húzó-, feszülő érzése. Jól hidratált és puha lesz a bőre a krém használata után.
Az illatát is nagyon szereti.
Nem tapasztalt irritációt.


Biztos fogok még neki vásárolni ebből a NIVEA Soft hidratáló krémből ;)

Ti próbáltátok már?
Szeretitek a Nivea termékeket?