REALASH szempillanövelő szérum - Három egyszerű lépés a szempillákhoz, amiről mindig is álmodtál

Sziasztok!
Az utóbbi időben nagyon tönkre mentek a szempilláim. Megritkultak, letörtek, nagyon vacak állapotúak lettek. Már spirálozni is alig tudtam, szinte nem is látszott semmi. A kozmetikus barátnőm rakott fel 3D pillákat, aminek nagyon örültem, mert végre voltak pilláim, de nem tartott sokáig az öröm :( Nagyon el voltam keseredve! Szerencsére ekkor jött a megkeresés, ha szeretném, akkor tesztelhetem a REALASH szempillanövelő szérumot és mivel nem vált be a 3D pilla, mert hamar leesett és a kis pilláim nem tartották meg a műpillákat, így éltem ezzel a szuper lehetőséggel. Nem is jöhetett volna jobbkor :D
A REALASH egy olyan szérum, amit azoknak a nőknek ajánlanak, akik hosszú, erős és dús szempillákról álmodnak. Különösen ajánlott olyan szempilláknál, amik természetükből fakadóan rövidek, vékonyak, vagy szempilla bővítés, nem megfelelő kozmetikumok használata, illetve kemoterápia hatására megsérültek. 

A REALASH missziója, hogy megerősítse, dúsítsa, és hosszabbá tegye a szempillákat. A szempillanövelő nagyon rövid időn belül regenerálja a pillákat. Formuláját bőrgyógyászatilag és kozmetikailag is szakértők tesztelték. 
A Realash plusz tartást és hosszt ad a szempilláiknak és javítja a teljes megjelenést. Segít megvédeni őket a  merevségtől és a letöréstől, így csodásan fognak kinézni! 

A SZEMPILLÁK 83%-KAL HOSSZABBAK ÉS 79%-KAL DÚSABBAK
  • innovatív formula
  • biztonság
  • hatékonyság
A szérum aktív összetevői stimulálják a pilla növekedését, megelőzik a szempillák kiesését és javítják az általános megjelenést.
A teljes biztonság eléréséhez a formulát természetes lennel és körömvirág kivonattal gazdagították. Ráadásul a zsurló kivonat megtisztítja a bőrt, frissen és matton tartja. A palkaszár kivonat gyulladás-csökkentő. Mindezek az anyagok törődnek a puha és érzékeny szem környéki bőrrel.

 
A REALASH összetevői:
Víz, Propándiol, Panthenol, Glicerin, Biotinoyl tripeptid-1, Orvosi Kálmos Gyökérkivonat, Akrilátok/C10-30 Alkil-akrilát térhálós polimert, Calendula officinalis virágkivonat, Dechloro Dihidroxi Fluor, Ethylcloprostenolamide, Dinátrium EDTA, Ethylhexylglycerin, Mezei zsurló levél kivonat, Hidrolizált selyem, Linum usitatissimum magkivonat, Phenoxyethanol, Propilén-Glikol, Serenoa Serrulata Gyümölcs Kivonat, Nátrium-Hialuronát, Nátrium-Hidroxid. 
A REALASH formula bőrgyógyászatilag és kozmetikailag tesztelt. 
A terméket nem tesztelték állatokon.

 
A felvitel nagyon egyszerű. Az egyedi-tervezésű felvivő ecset úgy néz ki, mint egy szemtus. Nagyon precízzé teszi a felvitelt. 

Használata:
Este, a smink eltávolítása után vigyük fel a REALASH-t a felső szempillák tövébe. 
Ismételjük meg minden este.

14 nap után látható, hogy a szempillák erősödtek, hangsúlyosabbak és dúsabbak. 
21 nap után az eredmények még látványosabbak lesznek.
Ha elérjük a kívánt eredményeket, azt ajánlják, hogy heti 2 - 3 alkalommal folytassuk a REALASH használatát, hogy megőrizzük az egészségesebb kinézetű szempillákat és megvédjük őket a letöréstől.

 
Egy 3ml-es REALASH doboz 4-5 hónapos kezelésre elegendő.

A szempilla növekedési fázis körülbelül 30 napig tart, így 1 hónap múlva újra jelentkezem és megmutatom, hogy mennyit nőttek a pilláim.

A képen a mostani, kiinduló állapotot látjátok:

Remélem, hogy 1 hónap múlva már szemmel látható lesz az eredmény.
Én nagyon bízom ebben a termékben, mert több helyen is meggyőző eredményeket láttam :)

A termékről bővebben ITT olvashattok.

Találkozunk 30 nap múlva ;)